2777
2789
نه همه جا گفتن 21:44  یهو زمان تغییر کرد؟

نه از اول همين بود 

شما حق ندارید از طرف مقابلتون انتظار داشته باشید که گذشته نداشته باشه  ... ‏اما این حق رو دارید که وقتی باشماست گذشته رو تموم کرده باشه
من میگم هممون یه حموم لازم شدیم ها فعلا اپیدمی خارش گرفتیم بسکه گفتن دست نزنین فلان جا

من رفتم کلی لیف کشیدم الان همه جام میخاره

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا میگن فقط به شکم دست نزنید  من که همه جای عالممو خاروندم

انقدر راجب ماه گرفتگی خوندم

امشب به طرز عجیبی شکمم میخاره😂😂😂

دلبندم بند بند وجودت را به خدایی بسپار که بیشتر از من هوایت را دارد...

خدایی من اینا رو خوندم زیر ابرو بالای ابرو شکمم گرنم امم کلا بدنم میخاره بارادار چی میکشن الن   ایشالله هیچکی ماه گرفتگی نگیره  

psychometrist.ir  (تست های شخصیت و روانشناسی و پرسشنامه  ) 
اونا رد میکنن ولی مامانا و مامان بزرگا خیلی بهش اعتقاد دارن

خب اگر ما بخواهیم به نظر مامان بزرگا بچه بزرگ کنیم فکر کنم باید بچه رو تنبیه بدنی کنیم.. و هزار کار اشتباه دیگه. آگاهی ما زیاده شده پس وقتشه با علم پیش بریم و نه خرافات.

پس چرا خبری نشده هنوز

٢٢:٥٥ شروع ميشه قبلش بوق نميزنه كه خبري بشه يانه 

شما حق ندارید از طرف مقابلتون انتظار داشته باشید که گذشته نداشته باشه  ... ‏اما این حق رو دارید که وقتی باشماست گذشته رو تموم کرده باشه
من که آلمان زندگی می‌کنم و اینجا هوا هنوز روشن هست..... راستی سیاه چاله جون می‌خواستم چند بار بهت بگ ...

نه عزیزدلم 

من فامیلی ندارم که المان باشه،بقیه کشور ها هستند ولی المان نه 

اشتباه گرفتی❤

هر کسی از ظن خود شد یار من/ از درون من نجست اسرار من...
لیف اشکال نداره ؟

عصر رفتم

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹