2777
2789
عزیزم ازت خواهش می‌کنم یه چند دقیقه فکر کنی ماه گرفتی چیه. یک سایه‌ی ناقابل می‌افته روی سطح ماه. نظر ...

من فشارم رفت بالا 

باورم نميشه اين دوستان قراره مادر بشن بچه تحويل جامعه بدن 

واقعا دلم ميخواد بچه هامو بكنم تو شيشه كه با اين بچه ها هم نسله 

شما حق ندارید از طرف مقابلتون انتظار داشته باشید که گذشته نداشته باشه  ... ‏اما این حق رو دارید که وقتی باشماست گذشته رو تموم کرده باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فشارم رفت بالا  باورم نميشه اين دوستان قراره مادر بشن بچه تحويل جامعه بدن  واقعا دلم ...

می‌فهممت...
باید کنار هم بایستیم و به هم اطلاعات بدیم... ایشالله ریشه کن می‌شه.  مادر بزرگ بچه فردا زنگ بزنه بگه بچه رو کتک بزن بچه اینجور تربیت می‌شه می‌خوام بزنمش؟

یکی بگه واکسن برای بچه بده بچه رو دیگه واکسن نمی‌زنم؟

من باید برم دوستان.. این تاپیک و تاپیک‌های دیگه... اگر وقت داشتید و کسی نگران بود می‌تونید پست‌هایی که من توی تاپیکم گذاشتم رو کپی کنید براشون. 

حیفه به خاطر خرافات استرس بکشیم. حیفه مساله‌ی به این سادگی درکش برای همه ممکن هست، رو نخواهیم چند دقیقه فکر کنیم بفهمیم.
یادتون نره که گفتند یک ساعت تفکر بهتر از هفتاد سال عبادت هست.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1955434/دربارهی-ماه-گرفتگی-و-بارداری-مهم-حتما-بخونید?page=2

می‌فهممت... باید کنار هم بایستیم و به هم اطلاعات بدیم... ایشالله ریشه کن می‌شه.  مادر بزرگ بچه ...

باور كن اگه اين حرفو بزنن اين كارارو هم انجام ميدن 

😞 

فايده نداره اطاعات دادن 😞 منكه كم كم دارم منزوي ميشم 

شما حق ندارید از طرف مقابلتون انتظار داشته باشید که گذشته نداشته باشه  ... ‏اما این حق رو دارید که وقتی باشماست گذشته رو تموم کرده باشه