2777
2789

من خودم هم رشته‌ام اخترفیزیک هست و کاملا متوجه می‌شه افتادن سایه‌ی زمین روی ماه درست مثل افتادن سایه‌ی من و شما روی دیوار هست و واقعا تاثیری روی هیچ پدیده‌ای نداره. معمولا بخشی از سطح ماه بر اثر تابش نور خورشید روشن به نظر می‌رسه. بعضی وقت‌ها مکان ماه و زمین طوری هست که سایه‌ی زمین می‌افته روی ماه و ماه رو برای مدتی تاریک می‌بینیم. مثل وقتی که ابرها در یک روز آفتابی باعث ایجاد سایه روی زمین می‌شن. پدیده‌ی قشنگی هست ولی چیز خاص و ترسناک و مرموزی نیست. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر نیره خادم متخصص زنان و زایمان و استاد دانشگاه پزشکی مشهد در این باره به نی نی سایت می‌گوید:« این موضوع ریشه در خرافات دارد و اصلا هیچ منبع علمی نداریم که دلایل لک های صورت را به ماه گرفتگی و آسمان و نجوم ربط بدهد.ماه گرفتگی یا همانژیوم یک بیماری پوستی است که به دلیل مشکلات عروقی و اختلال عملکرد سلولها رخ می‌دهد.» دکتر خادم به زنان باردار توصیه می‌کند:« به هیچ وجه این خرافات را که ریشه و اساس علمی ندارند، باور نکنید. بدون هیچ ترس و دلهره ای به ماه نگاه کنید و از این پدیده لذت ببرید. ماه گرفتگی به هیچ وجه باعث به وجود آمدن همانژیوم در پوست بدن نوزاد نمی‌شود.»

نه عزیزدلم  من فامیلی ندارم که المان باشه،بقیه کشور ها هستند ولی المان نه  اشتباه گرفتی❤

شووخی کردمم... منظورم این بود که از نظر اینکه اسمت سیاه چاله هست فامیل هستیمممم

دکتر طوسی هم مثل دکتر خادم موضوع ماه گرفتگی و رابطه آن با نگاه کردن به ماه در زمان خسوف را رد می‌کند:« اینها مشتی خرافات است که هنوز سینه به سینه نقل می‌شود. حالا و در قرن بیست و یک دلیلی ندارد این خرافات را باور کنیم. همانطور که گفتم این لک‌ها یا خال‌های قرمز پوستی فقط به دلیل مشکلات عروقی رخ می‌دهد و ستاره و ماه و خسوف هم هیچج نقشی در به وجود آمدن آن ندارد.»

عزیزم شروع شده  رصد خانه های پیشرفته گفته بودن 21:44  برای ما قابل تشخیص نیست

هزيزم قابل رويت از اون ساعته ما از پشت بوم ميبينيم نه رصد خانه پيشرفته 

شما حق ندارید از طرف مقابلتون انتظار داشته باشید که گذشته نداشته باشه  ... ‏اما این حق رو دارید که وقتی باشماست گذشته رو تموم کرده باشه
اما زمان اصلی شروعش همون 21:44 هست

من الان چك كردم همون ٢٢:٥٥ نوشته 

نميدونم از كدوم منبع ديديد

كاملا موثق منبع من 

الانم كه ساعت اعلامي شما اشتباه دراومد پس همون ٢٢ درسته

شما حق ندارید از طرف مقابلتون انتظار داشته باشید که گذشته نداشته باشه  ... ‏اما این حق رو دارید که وقتی باشماست گذشته رو تموم کرده باشه
یه نفر گفت ک چیزی نخوریم  واقعا چیزیم نباید خورد ؟؟😣😣

عزیزم ازت خواهش می‌کنم یه چند دقیقه فکر کنی ماه گرفتی چیه. یک سایه‌ی ناقابل می‌افته روی سطح ماه. نظر متخصص گذاشتند (زنان و پوست) که گفتند اینا خرافاته و ثابت شده هیچ پایه علمی نداره. نظر متخصص نجوم هم همین طور که می‌گه این پدیده هیچ ربطی به ماه گرفتگی یا هر چیزی که به بدن ربط داشته باشه نداره. 

مادر شدن توی این زمونه یعنی آگاهی... پس فردا بچمون بزرگ شد هم به حرف بقیه و مادر بزر‌گ‌ها بزرگش کنیم؟

من الان چك كردم همون ٢٢:٥٥ نوشته  نميدونم از كدوم منبع ديديد كاملا موثق منبع من  الانم ...

تمام منابع همه جا زده بودن از 21:44 شروع میشه.همه جا همین بود.بعد یهو عوض شد؟اون 22:55 زمانیه که ماه گرفتگی مشخص میشه و میشه با چشم غیر مسلح هم دید.قبل از اون هم هست اما واضح نیست

هر کسی از ظن خود شد یار من/ از درون من نجست اسرار من...