2777
2789
عنوان

خانومای آشپز بیاید کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 47 پست
الان‌میرم‌درست‌کنم...مرسی ازدستوری ک‌ دادی...انقدم‌دلم‌هوس مرغ خوشمزه کرده ک نگم برااات.😘😍

توی مرغ اب نباید زیاد بریزی یه لیوان ک گفتم بریز بعد ک جوش اومد زیرش کم کن ک ابش تموم نشه

توی خورش هامم برا 8 نفر اینا اگه درست کنم 5 لیوان کلا اب میریزم قیمه و مرغمو همه تعریف میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولین‌صفحه گفتم دوستم..دم کنی نمیزارم‌اینجور میشه خمیر....دم کنی میزارم‌خشک‌میشه...روغن هم میریزم ول ...

من یه ربع مونده که غذامو بکشم روغن داغ میریزم رو برنج  و بعدش یه کوچولو اب جوش میریزم قشنگ بخار کنه  بعد خاموش میکنم 

حتما زود میریزی که میره تهش

توی مرغ اب نباید زیاد بریزی یه لیوان ک گفتم بریز بعد ک جوش اومد زیرش کم کن ک ابش تموم نشه توی خورش ...

پس دستور پخت دقیقه هردوشو لطف کن بزار ک ازش استفاده کنم و کلی دعات میکنم بخدا😘

اخه در قابلمم سوراخ داره دیگه....بازم باید بزارم دم کنی؟

من تا حالا غدا ب یاد ندارم بی دم کنی درست کرده باشم حتی خوابگاه هم ک بودم با بچه ها کاغذ اچار میذاشتیم اگه دم کنی نبود....

امروز ک قرار پلو بپزی روشی ک گفتم امتحان کن من گفتم بهت قول میدم عالی میشه من حتی با برنج خیس نخورده درست میکنم دون و دون و خوب میشه

بخدا همه روشارو رفتم😭😢😭 دیگه گفتم اینجا تاپیک بزنم....مثلا مرغمو باچند روش مختلف درست کردم هنوز ...

😬والا من تاحالا این مشکلارو نداشتم 

بااین ک تا اخرین روز عقدم حتی یه تخم مرغ بلد نبودم درست کنم و اولین غذام قیمه بود همیشه خوب درومده غذام و با عشق درست میکنمشون 

بعضیا اینطوری در میاد غذاشون بعضیام بد میش

ایشالله درست میشه عزیم

من تا حالا غدا ب یاد ندارم بی دم کنی درست کرده باشم حتی خوابگاه هم ک بودم با بچه ها کاغذ اچار میذاشت ...

باشه گلم همینکارو میکنم ب امتحانش میارزه .....بلاخره تجربه کردی...مرسی از راهنماییت🌷

😬والا من تاحالا این مشکلارو نداشتم  بااین ک تا اخرین روز عقدم حتی یه تخم مرغ بلد نبودم درست ک ...

منم‌بخدا اون اولا خیلی خوب میشد...ی قرمه سبزی خوشمزه پختم....الان دیگه هرکاری میکنم‌نمیشه...فلافل پختم ک هنه تعریف کردن....الان باهمون مواد اصلا اونجوری درنمیاد...نمیدونم من چمه....موادغذاییام هم خوبه....رب خوب و خوش رنگ...برنج ایرانی....گوشتامم اول گوشت گوسفند بود الان گوشت شتر مرغ استفاده میکنیم....شاید مشکل ازخودم‌شده😁

😬والا من تاحالا این مشکلارو نداشتم  بااین ک تا اخرین روز عقدم حتی یه تخم مرغ بلد نبودم درست ک ...

درعوض فست فودیام خوب میسه😁

خواهرشوهرم همیشه میگه فست فود و اینجور غذاهامیخوایم‌بریم‌خونه رها...غذای سنتی و قدیمی میخوایم‌بریم‌خونه مامان.....

البته سوپام سوپ‌شیرام...قیمه ریزه هام و آبگوشتامو...اینا عالین...بخدا شوهرم‌اون اولا میگفت داری بدعادتم‌میکنی‌بااین غذاهای خوشمزت....خونه مامانش دیگه نمیتونست غذا بخوره....حتی از مامانش ایراد هم‌میگرفت.....ولی الان‌نمیدونم چی‌شده😥😥😥

منم‌بخدا اون اولا خیلی خوب میشد...ی قرمه سبزی خوشمزه پختم....الان دیگه هرکاری میکنم‌نمیشه...فلافل پخ ...

😂😂😂عه منم دفعه اولی ک فلافل درست کردم انقد خوشمزه شد ک نگووو

سری دوم وا رفت همشو ریختم دور (تقصییر خودم بود خوب آسیابش نکرده بودم)

درعوض فست فودیام خوب میسه😁 خواهرشوهرم همیشه میگه فست فود و اینجور غذاهامیخوایم‌بریم‌خونه رها...غذا ...

😂😂😂عه چ جالب خواهرشوهر منم واس فست فود فقط میاد خونه ما 

بچه هاش انقد بدعادت شدن ک خودشون بم منو غذاییشونو میگن 😐😐😐

همه رو از اول بگم؟؟؟خخخخخخخ

طرز تهیه مرغ ربی 

مرغو با زعفرون و روغن کم تفت بده تا طلایی بشه و خوشرنگ یه پیاز درشت رنده کن تفت بده ربم من چشمی میریزم بریز تفت بده تا رنگ رب یکم عوض بشه بعد یه لیوان اب بریز بزار بجوشه نمک و فلفل قرمزم بزن بریز رو مرغا زیرش کم کن تا بپزه

طرز تهیه قیمه

من یه پیاز رنده میکنم یا نگینی خورد میکنم تفت میدم نه خ زیاد بعد گوشت بهش اضافه میکنم تفت میدم رنگ گوشت برگرده لپه هم میریزم یکم تفت میدم رب و نمک و زعفرون هم میریزم تفت میدم یکم بعد اب کم میریزم توش وقتی جوشید زیرش کم میکنم و میزارم 3 ساعتی بپزه

کلا خورش هامو زود میپزم مثلا دیه 9 میرارم تا 1/5 اینا با شعله کم بپزه (بعضی وقتام لپمو جدا میپزم بازم خوب میشه کلا راز خورش خوشمزه اینه با شعله کم و اب کم زمان زیاد بپزه

مرغو ولی دیرتر 11 اینا میزارم تا 1و نیم ک وقت ناهار

طرز تهیه برنج

برنجو حتما خیس کن از صب ک بیدار میشی و بعد من ساعتای 11 برنجمو میزارم اب ک جوشید برنجو بریز تو قابلمه اگه دوقاشق ماست داشتی بریز توش چون سفید خوشرنگ میشه بعضی وقتا من پیازم میندازم ...بعد برنجو با چشم نگاه کن حالت دون دون توش بود یعنی خامی داشت بردار (یه لیوان اب جوشم برمیدارم ازتو برنجا)گفتم برا من موقعی هست ک برنجا میخوان جمع بشن بیان بالا اون موقع اب سرد میریزم روش 2 دقه بعد ابکش میکنم

توی کاسه یه تخم مرغ میشکنم بعد دو یا سه قاشق ماست بعدم برنج بعد هم بزن اگه خ سفت بود ماست بریز اگه شل باز برنج بریز بعد روغن داغ کن ته دیگتو بریز توش قابلمه رو یه تکون بده تا صاف بشه بعدم برنجتو بریز اون اب جوش و روغنم بریز روش دمیتو بزار یچیز سنگینم بزار رو سر قابلمه شعله هم کم نه خ کم در حد خاموش شدن

من هاون میزارم رو در قابلمم وقتی میخوام بفهمم اماده شده ب هاون ک دست میزنم میبینم داغ شده میفهمم بخار زده بالا اماده شده