همه رو از اول بگم؟؟؟خخخخخخخ
طرز تهیه مرغ ربی
مرغو با زعفرون و روغن کم تفت بده تا طلایی بشه و خوشرنگ یه پیاز درشت رنده کن تفت بده ربم من چشمی میریزم بریز تفت بده تا رنگ رب یکم عوض بشه بعد یه لیوان اب بریز بزار بجوشه نمک و فلفل قرمزم بزن بریز رو مرغا زیرش کم کن تا بپزه
طرز تهیه قیمه
من یه پیاز رنده میکنم یا نگینی خورد میکنم تفت میدم نه خ زیاد بعد گوشت بهش اضافه میکنم تفت میدم رنگ گوشت برگرده لپه هم میریزم یکم تفت میدم رب و نمک و زعفرون هم میریزم تفت میدم یکم بعد اب کم میریزم توش وقتی جوشید زیرش کم میکنم و میزارم 3 ساعتی بپزه
کلا خورش هامو زود میپزم مثلا دیه 9 میرارم تا 1/5 اینا با شعله کم بپزه (بعضی وقتام لپمو جدا میپزم بازم خوب میشه کلا راز خورش خوشمزه اینه با شعله کم و اب کم زمان زیاد بپزه
مرغو ولی دیرتر 11 اینا میزارم تا 1و نیم ک وقت ناهار
طرز تهیه برنج
برنجو حتما خیس کن از صب ک بیدار میشی و بعد من ساعتای 11 برنجمو میزارم اب ک جوشید برنجو بریز تو قابلمه اگه دوقاشق ماست داشتی بریز توش چون سفید خوشرنگ میشه بعضی وقتا من پیازم میندازم ...بعد برنجو با چشم نگاه کن حالت دون دون توش بود یعنی خامی داشت بردار (یه لیوان اب جوشم برمیدارم ازتو برنجا)گفتم برا من موقعی هست ک برنجا میخوان جمع بشن بیان بالا اون موقع اب سرد میریزم روش 2 دقه بعد ابکش میکنم
توی کاسه یه تخم مرغ میشکنم بعد دو یا سه قاشق ماست بعدم برنج بعد هم بزن اگه خ سفت بود ماست بریز اگه شل باز برنج بریز بعد روغن داغ کن ته دیگتو بریز توش قابلمه رو یه تکون بده تا صاف بشه بعدم برنجتو بریز اون اب جوش و روغنم بریز روش دمیتو بزار یچیز سنگینم بزار رو سر قابلمه شعله هم کم نه خ کم در حد خاموش شدن
من هاون میزارم رو در قابلمم وقتی میخوام بفهمم اماده شده ب هاون ک دست میزنم میبینم داغ شده میفهمم بخار زده بالا اماده شده