2777
2789
عنوان

خانومای آشپز بیاید کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 47 پست

زمان بگیرین بعد سری بعد زودتر بردار سستم توش اب نریز یا اگه ریختی بزار خوب ابش تموم بشه...

برنج من همیشه خوشبختانه خوب میشه حتی اگه از قبل خیس نکرده باشم.....برنجو ک ریختی یه دونه رو بردار وقتی هنو زبریشو حس کردی و خامیش بود ابکش کن(برا من تقریبا وقتی هست ک برنجا میان بالا جمع میشن)

بعد یه مقدار اب از خود برنجت ک درحال جوش بردار موقع دم دادن با یکم روغن بریز روش و رو دمکشت یچیز سنگین بزار خ خوب میشه

موادی که استفاده میکنی خوب نیست  جنس ماکارانی و برنج اگه خوب نباشه هیچکس نمیتونه درستش کنه

ماکارانیم زر ماکارانه...برنجمم برنج اصفهانه دیگه...نمیدونم گسی برنج اصفهان رو خورده یانه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استفاده میکنم گلم....نمیدونم مشکلم چیه ازقابلممه ینی؟خب این قابلمه درشیشه ایاس ک بخار ازش خارج میشه. ...

😦چطوری درستش میکنی مگ؟

والا من اصن وم کنی نمیرارم درشم سوراخ نداره ولی بااین حال اصن شل نمیشه

شما دیر ور میداری لابد 

با اب سرد آبکش کن 

تو سس هم اب نریز اصن 

دستور آشپزی بگیر از تو بازار ساناز سونیا طبق اون درست کن

از سرآشپز میگیرم گاهی...اخه میدونید من مادرهم ندارم ک کمکم کنه و ازش آشپزی یاد بگیرم...آشپزیم خودم یاد گرفتم..آدم ک دوست نداره از مادرشوهرش بپرسه یا من سختمه...

میگم ک گلم همه این راه ها رو رفتم...کم میزارم میجوشه مغزش خام میمونه....آب مایعمو کم میگیرم ماکارانی ...

ببین من وقتی سسشو درست میکنم اصلا توش اب نمیریزم

تو روغن مواد سس رو میپزم قشنگ بعدشم ک مامارونیه با اب سرد آبکش کردم موادو میریزم تو آبکش روی ماکارونی ها و بهمش میزنم تا قشنگ رنگش یکدست شه بعد میریزم توقابلمه تا دم بکشه

ته برنجمم با ماست و تخم مرغ ته دیگ زعفرونی درست میکنم یا برنج از قبل مونده رو ته دیگ میکنم

برنجتو سفت بردار امروز بعد ازهمون اب برنج ک داغ با یکم روغن بریز بهت قول میدم خوب میشه فقط دم ک میدی چیز سنگین بزار رو درش ک بخار نزنه بیرون من هاون میزارم

😦چطوری درستش میکنی مگ؟ والا من اصن وم کنی نمیرارم درشم سوراخ نداره ولی بااین حال اصن شل نمیشه شما ...

بخدا همه روشارو رفتم😭😢😭

دیگه گفتم اینجا تاپیک بزنم....مثلا مرغمو باچند روش مختلف درست کردم هنوز اون چیزی ک میخوام نشده....مرغ و باروغن سرخ میکردم بعد ک سرخ میشد پیاز و هویج و ایناپاش میریختم با سه تالیوان آب....ولی بوی بد مرغ میداد....شوهرمم مرغ سرخ کرده ربی دوست داره.....ی بارم مرغمو گذاشتم جوشید آبکشش کردم بعد سرخش کردم بعدهمون کارارو کروم آبش غلظت نداشت....دوست نداشتم

مرغ من اینجوری درست میکنم البته روش ربی خ غلظت و طعمش خوبه

مرغو با یکم روغن و زعفرون خوب تفت بده تا طلایی بشه

بعد یه پیاز درشت رنده کن تفت بده و رب بسته ب مرغت یه قاشق یا دوقاشق بریز با پیاز تفت بده بعدم یه لیوان اب بریز تو رب و پیازت تا بجوشه وقتی جوشید بریز رو مرغت هم خ خوشرنگ میشه هم غلیظ میشه ابش فلفل سیاه نزن چون تیره میشه قرمز استفاده کن نمک و ایناها رو هم اول بزن ولی برا گوشت قرمز اخر نمک بزن

فک کنم دمکنی نمیذاری برا همین خمیر میشه 

اولین‌صفحه گفتم دوستم..دم کنی نمیزارم‌اینجور میشه خمیر....دم کنی میزارم‌خشک‌میشه...روغن هم میریزم ولی همش‌میره ته قابلمه بعدش ک‌میرم ته دیگ بکشم‌برنجم‌خشکه  اونوقت‌ته دیگش‌چک و چک‌ازش روغن یباره

مرغ من اینجوری درست میکنم البته روش ربی خ غلظت و طعمش خوبه مرغو با یکم روغن و زعفرون خوب تفت بده تا ...

الان‌میرم‌درست‌کنم...مرسی ازدستوری ک‌ دادی...انقدم‌دلم‌هوس مرغ خوشمزه کرده ک نگم برااات.😘😍