2777
2789

بعضی افراد هستن خیلی اجتماعی هستن. مثلا توی دانشکاه نشستی با دوستت دونفره صحبت میکنید. میاد میگه سلام درباره چی صحبت میکنید منم میخوام بیام توی بحث شما. یا با دوستت یه چیزی میخورب خیلی راحت میان کنارتون میگن بچه ها منم اومدم با شما غذا بخورم. من خودم هیچوقت نتونستم اینجوری باشم ولی از این افراد خیلی خوشم میاد. خیلی اجتماعی هستن. حس شما چیه؟  روی خودم کار کنم اینجوری باشم؟  کلی دوست پیدا میکنن

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازشون میترسم خیلی عجیبن😅

من همیشه اول طرف مقابل باید بیاد سمتم شروع کنه به صحبت ولی اینا خیلی عزت نفس بالایی دارن. هرجا برن با همه اوکی میشن

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

نشناخته بیان؟یا سلام علیک دارین؟خوبن بنظرم همه جا تنها نمیمونن

نه کاملا نشناخته. راحت میان کنارتون میگن منم اومدم پیش شما. خیلی راحتن. کلی هم دوست دارن. اصلا از تنهایی نمیان. مثلا با کل دانشگاه رفیق میشن

نه خوشم نمیاد سعی میکنم دوس پیدا کنمن که برم جمع ادمای دیگه بگم منم اومدم

خب میره اکیپی دوست میشه باهاشون

خودم برونگرام ولی از این سبک ادما ن خوشم نمیاد

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀