2777
2789
عنوان

برم شام مادرشوم یا نه؟؟؟؟

921 بازدید | 51 پست

تو تاپیک قبلی گفتم بهم بی احترامی کرده جهیزیه دخترش منو دعوت نکرده و اصن بهم نگفته حدود دو هفتم اونجا بودن یک عروسم دارن حتی الکی بهم تعارف نزده.و اینم بگم دوروز پیش عروسیشون بوده و اون روز قرار بوده عروسی من باشه و همه کارامونو کرده بودیم ک مامانش گفته ن اول دخترم باس بره و کلی ماجرا بابت اون داشتیم و قراره چن ماه دیگ عروسیم باشه... بضیاتون تو تاپیک قبلی گفتین برو عروسی خوبم باش باهاش فقد راتو جداکن و سرسنگین باش تا اونام دخالت نکنن و تصمیم گرفتم موقع جهزیه چیدن خودم بهش نگم .(مارسم داریم ک باید بگن)حالا امشب دعوت کرده دختراشو و مادرشوهر دخترش ک عروس پریشب بوده.منو هم گفته من ب شوهرم گفتم نمیام بنظرتون چیکار کنم برم یا نرم ؟رفتارم چجور باشه؟

برام دعا کنید اخه میگن درحق کسی دعا کنی دعا خودتم زود میگیره پس با یکــ تیر دو نشون بزنیم  

برو ☺ کینه ای نباش 

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تصمیم دارم جهازبرونم هیشکه نباشه بی احترامیه؟دوست ندارم‌ازاین جشنابه همه گفتم ناراحت نشن فقط خودمون تیکه تیکه میبرم سرفرصت باارامش میچینم

دورت شلوغ.... پشتت خالی .. میدونی که؟!:)
چطور اینقدر راحت تاریخ عروسی انداختن چند ماه بعد🙄🙄 مگه تالار و آتلیه و آرایشگاه رزرو نکرده بودین؟ ...

حتی مهمونامونم نوشتیم.مادرشوهره دیگ

برام دعا کنید اخه میگن درحق کسی دعا کنی دعا خودتم زود میگیره پس با یکــ تیر دو نشون بزنیم  
به نظر من نرو اما بهانه بیار بگو فشارم پایینه یا حال مامنم خوب نیست ایشالااا بهتون خوش بگذره

عزیزم خودش ک بهم مگفته اولین باره داره دعوتم میکنه اونم ب شوهرم گفته بهش بگو

منم خواهرشوهرم یکی از مراسماش منو دعوت نکرد خیلی ناراحت شدم ولی سکوت کردم الانم پشیمونم چرا سکوت کرد ...

اره دقیقا

به شوهرت بگو منو فلان مراسم دعوت نکردن به روی خودشونم نیاوردن پس من چرا باید الان برم خونشون 

قشنگ حرف تورو بهش زدم اونم گف بخاطر من بیا .معذرت میخام میگه ی خر ک جفتک میندازه اگ توهم ب اون بندازی ینی توهم مث اونی