2777
2789
عنوان

برم شام مادرشوم یا نه؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 921 بازدید | 51 پست

ببخشید نمیخوام کدورت پیش بیاد ولی از من به شما وصیت نارحتیتو بروز بده تا بار آخرشون باشه چون کارشون خیلی زشته هرچقدر سکوت کنی اونا فک میکنن بلا نسبت خر تشریف داری هیچی حالیت نیس همون طور که مادرشوهر من گفتم نازبانو خنگه بابا هر چی بهش میگیم حالیش نمیشه

پس اصلااااااااا نرو ببین احترام هر کسی دست خودشه از قبلم اعلام نکن نمیام که بخوان بهت گیر بدن

بخدا اگ گیر بدن یا مهم باشه

برام دعا کنید اخه میگن درحق کسی دعا کنی دعا خودتم زود میگیره پس با یکــ تیر دو نشون بزنیم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین به حزف من گوش کن نریااااا

این چون مادرشوهر عروسش هست آبروش میره اگه تو نباشی بهت گفته بیا،میترسه مردم سر دخترش منت بزارن ک مادرت با یه دونه عروسش خوب نیست

وگرنه اگه خیلی دوست داشت تو باشی جهازبرون دعوتت میکرد

نرو بزار ابروش بره ولی ب شوهرت نگو واس این قضیه نمیام ی جوری خودتو عروس خوبه نشون بده پیش آقات

عزیزم بهم بی احترامی کرده اخه

تو بزرگواری کن 😍

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !
ببخشید نمیخوام کدورت پیش بیاد ولی از من به شما وصیت نارحتیتو بروز بده تا بار آخرشون باشه چون کارشون ...

اره پس بنظرت نرم؟؟ اخه .تو عروسی دخترش خوب برخورد کردم ولی میدونه ناراحتم

برام دعا کنید اخه میگن درحق کسی دعا کنی دعا خودتم زود میگیره پس با یکــ تیر دو نشون بزنیم  
منم تصمیم دارم جهازبرونم هیشکه نباشه بی احترامیه؟دوست ندارم‌ازاین جشنابه همه گفتم ناراحت نشن فقط خود ...

نه بي احترامي نيست البته مواقب باش اينجور موقعا اگر مادرشوهر خواهرشوهرت رسمشون باشه و ناراحت بشن برات دردسر درست ميكنن اونم نزديك عروسيت

ببین به حزف من گوش کن نریااااا این چون مادرشوهر عروسش هست آبروش میره اگه تو نباشی بهت گفته بیا،میتر ...

خخخ بهش گفتم نمیام مامانت احترام نگه نمیداره

دقیقاااا الان که پای آبروی مادرشوهره در میونه دعوت کرده

اره میدونم پس نمیرم 

نه بي احترامي نيست البته مواقب باش اينجور موقعا اگر مادرشوهر خواهرشوهرت رسمشون باشه و ناراحت بش ...

شوهرم موافقت کرده ومثل اینکه عموش اینکاروکرده بازم میگم ببینم چی میشه یوقت دردسرنشه مرسی که گفتی دوستم😘

دورت شلوغ.... پشتت خالی .. میدونی که؟!:)
اره پس بنظرت نرم؟؟ اخه .تو عروسی دخترش خوب برخورد کردم ولی میدونه ناراحتم

عروسی فرق میکنه دیگه توی جمع نمیتونستی اخم کنی بعدشم نمیشد عروسی نمیرفتی خودت بد میشدی اما این شام فرق میکنی اگه نری برای خودت بهتره چون میفهمن تو ناراحتی حداقل یه زنگ میزنه از دلت در میاره