2777
2789
عنوان

برم شام مادرشوم یا نه؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 921 بازدید | 51 پست
عروسی فرق میکنه دیگه توی جمع نمیتونستی اخم کنی بعدشم نمیشد عروسی نمیرفتی خودت بد میشدی اما این شام ف ...

اره عزیزم راس مگی مرسی😘

برام دعا کنید اخه میگن درحق کسی دعا کنی دعا خودتم زود میگیره پس با یکــ تیر دو نشون بزنیم  
نههه نباید ب مردا هی بگی مامانت اینجور مامانت اونجور زیرزیرکی کاراتو بکن ک اگه ی چیز شد شوهرت پشتت ...

خب میدونم دوباره اصرار میکنه بهش چی بگم؟ک ن سیخ بسوزه ن کباب؟

برام دعا کنید اخه میگن درحق کسی دعا کنی دعا خودتم زود میگیره پس با یکــ تیر دو نشون بزنیم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام واقعا از این مراسم جهاز برون جهاز چیدن و اینا اعصابم خورد میشه همین کارا میکنیم میگن جهان سوم اخه یعنی جی یه دختر جهاز بچینه بقیه برن ببین که چی بشه مسخره بازی در اوردن 

شما استارتر عزیز همون موقع محترمانه باید ناراحتییت نشون میدادی این مسائل  را نذار اصلا شوهرت بفهمه 

هیچ وقت ناراحتی خودتا و مادرشوهرت نذار شوهرت بفهمه هر چی باشه مادرش شایدم این وسط شما بد بشی پس به شوهرتون هیچی نگید

سلام واقعا از این مراسم جهاز برون جهاز چیدن و اینا اعصابم خورد میشه همین کارا میکنیم میگن جهان سوم ا ...

خودش همه چیو فمیده حتی قبل اینکه بهش بگم ب مادرش گفته یدونه عروس داشتی حداقل بخاطر من میگفتی بهش خودش بیشتر ناراحته

خودش همه چیو فمیده حتی قبل اینکه بهش بگم ب مادرش گفته یدونه عروس داشتی حداقل بخاطر من میگفتی بهش خود ...

خب خداراشکر شوهرتون پشت شما این خیلی مهمه همیشه کاری کن شوهرت پشت شما باشه 

خواهش میکنم حرف منا گوش بده اصلا جلوی شوهرت از مامانش الان چیزی نگو بذار جلوی شوهرتون شما ادم خوبه باشید 

خب خداراشکر شوهرتون پشت شما این خیلی مهمه همیشه کاری کن شوهرت پشت شما باشه  خواهش میکنم حرف من ...

اوهوم مرسی عزیزم چشم

الانم چون میگید شوهرتون خودش میدونه برید بهش بگید به نظرت من برم این مراسم یا نه 

اگه گفت نرو که چه بهتر 

اگه گفت برو منت بذار بگو فقط به خاطر تو دارم میرم با اینکه از دستشون ناراحتم

الانم چون میگید شوهرتون خودش میدونه برید بهش بگید به نظرت من برم این مراسم یا نه  اگه گفت نرو ...

اره این کارم خوبه خودش میگه بخاطر من بیا اخه مادرشوهر خاهرشم هس پا ابروشون وسطه

پس برو عزیزم بهش بگو فقط به خاطر تو میام  الان دم عروسیتون هم هست بهتره بری  بعد عروسی م ...

اخه بعد عروسیم دور نمیشم از مامانش اخرش میریم تو ی اپارتمان

اشکال نداره 

سعی کن رفتارت طوری باشه همیشه احترام همدیگرو نگه دارید 

نمیخوام اصلا اصلا تفرقه بندازم بینتون ولی همیشه حدوحرمت نگه داشته بشه زیادی ادم صمیمی نشه هر چی میگن فقط گوش بدی و هیچ نظری ندی اینا به دهنم رسید امیدوارم کمکت کردم باشه دوست خوبم

اشکال نداره  سعی کن رفتارت طوری باشه همیشه احترام همدیگرو نگه دارید  نمیخوام اصلا اصلا ت ...

خیلی کمک میکنه مرسی از نظر خیلی خوبت عزیزم

به نظر من برو اما سنگین و رنگین باش!!

اگه نری دیگه هیچ جای اعتراضی به شوهرت نداری که مامانت منو نگفت!! چون جواب میشنوی مگه وقتی دعوت کرد اومدی؟؟؟؟

برو ولی به شوهرت بگو فقط و فقط به خاطر تو میام

اوایل ازدواج ما وقتی میخواستن مهمونی دعوتمون کنن به خودمون نمیگفتن ، زنگ میزدن به مادرشوهرم و ما رو دعوت میکردن

من دو سه بار رفتم و شوخی شوخی گفتم من جایی که زنگ نزنن به خونمون و رسمی دعوت نکنن نمیرم.دفعه های بعد باز زنگ زدن خونه ی مادرشوهرم ، منم رفتن وقتی هم گفتن چرا نمیای خیلی رک گفتم من نه جایی بدون دعوت رسمی میرم نه مهمون بدون دعوت خونم راه میدم

شما هم باید از اول محترمانه خط قرمز و حریم زندگیتونو مشخص کنی وگرنه تا آخرش به مشکل میخوری

لازم نیست شمشیر بکشی با پنبه سر ببر

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

اوایل ازدواج ما وقتی میخواستن مهمونی دعوتمون کنن به خودمون نمیگفتن ، زنگ میزدن به مادرشوهرم و ما رو دعوت میکردن

من دو سه بار رفتم و شوخی شوخی گفتم من جایی که زنگ نزنن به خونمون و رسمی دعوت نکنن نمیرم.دفعه های بعد باز زنگ زدن خونه ی مادرشوهرم ، منم رفتن وقتی هم گفتن چرا نمیای خیلی رک گفتم من نه جایی بدون دعوت رسمی میرم نه مهمون بدون دعوت خونم راه میدم

شما هم باید از اول محترمانه خط قرمز و حریم زندگیتونو مشخص کنی وگرنه تا آخرش به مشکل میخوری

لازم نیست شمشیر بکشی با پنبه سر ببر

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan