2777
2789
عنوان

بارداری در عفونت

151 بازدید | 22 پست

دوستان من توی اقدام برای بارداری هستم و متوجه شدم که عفونت قارچی گرفتم وسوزش وخارش دارم. رفتم دکتر بهم ۲ تا قرص فلوکونازول ۱۰۰ و کرم واژینال کلوترمازول داد که ۳ روز استفاده کنم. الان من روز ۱۲ سیکلمم و باید اقدامو شروع کنم ولی نمیدونم این داروها رو مصرف کنم یانه ؟؟ هر جا یه چیزی گفته.

کسی تجربه مصرف این داروهارو داره و شرایطش مثل من باشه؟

اگه قرص و کرم واژینالو استفاده نکنم و عفونتم خوب نشه وبذارم باردار که شدم درمان کنم به نظرتون خطرناکه؟؟؟ بارداری با عفونت؟

راهکار بهم بدین واقعا نمیدونم چیکار کنم.

بارداری در عفونت🤔🤔🤔یا عفونت در بارداری🤔🤔

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عفونت ادراری هم ممکنه باعث سقط بشه؟ 

عفونت ادراری باعث زایمان زودرس میشه عزیزم

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
منظورم اینه وقتی عفونت داری بارداربشی    

اها😄بهتره اول درمان کنی چون ب غیرازاینکه احتمال سقطوبالامیبره اگه زیادباشه توبارداری همینجوریش ترشح زیادمیشه دیگه عفونتم داشته باشی هیچی دیگه خیلی اذیت میشی

من دارم قرص میخورم ولی احساس میکنم خوب نمیشم    

دکتر ب منم انتی بیوتیک داده بود فکرکنم دو ورق خوردم ولی نمیدونم خوب شدم یانه ک البته بچم نموندو سقط شد شما مراقب باش

اها😄بهتره اول درمان کنی چون ب غیرازاینکه احتمال سقطوبالامیبره اگه زیادباشه توبارداری همینجوریش ترشح ...

چقدر بد

چیکار کنم حالا؟!!  من پلیکیستیکم شرایط بارداریم سخته حالا این ماه که یه فولیکول نسبتا خوب دارم اینجوری باید از دستش بدم

توی آب سرکه نمیشه نشست به جاش؟؟