2777
2789
عنوان

خواهر شوهرا دست خودشون نیس؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 813 بازدید | 89 پست
ما هم اوایل به عروسمون میگفتیم اینقدر غذای بیرون و فست فود نخورید در جواب به خنده خنده میگفت تو دورا ...

مگه خودش عقل نداشت نمیدونست😂😂😂 

جریان عروس ماست. ولی ماچیزی نمیگیم. بزار انقد بره فست فود بخوره هرشب تاسایزش۵۰بشه.‌به من دخلی نداره😊 خودش پشیمون میشه۲۱سالگی شکم اورده بدجور

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهشا اینقد واسه خواهرشوهر لارج نباش. پس فردا به تو میگه ندارم بعد میره واسه خواهرش خرجای گنده میکن ...

وای نه تحمل این چیزا رو ندارم، من فقط زبونم رو پسره درازه، پیش خونوادش خیلی ساکتم اصلا اینگار قفل میشم پیش اونا 

اخه فقط هم فست فود نیست. بعد بستنی و پشت بند بستنی هم ذرت مکزیکی میخوره😋😋😋 نوش جونش. ولی بعدها خودش پشیمون میشه

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

اينجا همه خواهرشوهرهاي خوبين ولي خواهرشوهراشون بده!!!

واقعيت اينه كه كوچكترين دخالت- نصيحت و... از طرف خانواده شوهر معمولا به خاطر اينه كه فكر ميكنن صلاح پسرشونو ميخوان درحاليكه حتي ا گر حرف خوبي بزنن عروس  بدش مياد 

بايد ياد بگيريم حتي از سر دلسوزي دخالت نكنيم

يكي ميگفت مدال المپياد داشته باشي و مدل زيبايي جهان باشي و تو مسابقه استعداد يابي هم اول بشي بازم خواهر و مادرشوهرت فكر ميكنن پسرشون حيف شده... اين طنزه ولي واقعيته

انقدر خوشبخت باش که صدای آرامشت گوش فلک را کر کند

ببین هر کار کنی براشون چشمشون نمی اد مطمئن باش...تازه ممکنه موقع عروسی بابت این مهربونی و سادگیت خرجتم نکنن و زرنگ بازی در بیارن.ببین هرچقدر سنگین تر و مغرور تر بهتر.

خود خواهر شوهرام بعد من ازدواج کردن رو نمیدن به خونواده شوهرشون.حالا یکیش عموشه پایین خونشون میشینه یه ظرف نمیشوره سفره نمیندازه یه بار دخترعموش بهش گفت چرا کمک نمیکنی تو چشم اونا  نگاه کرده و گفته هر کسی خونه باباش کار میکنه منم خونه بابام کار میکنم دلیل نداره خونه مادرشوهرم کار کنم😑حالا بیچاره ها نمیدونی چقد طلا و لباس و خرج براش کرده بودن.

خداجونم عاشقتم بابت همه چیز😍😙

اينكه خواهر شوهر اين مدلي باشه شايد زياد وحشتناك نيست اما اينكه شوهر به حرف خواهرش باشه خيلي خيلي بده.مرد اگر خواهرش اينجور ادمي باشه همون اول بايد بهش بگه دخالت نكن

خدایا از رحمتت نا امید نیستم
من اصلا هییچ مشکلی باهاش ندارم، هرجا بریم هرچی بخریم چه خوردنی چه پوشیدنی چه هرچیز دیگه ای من همیشه ...

تا حالا با خودش صحبت نکردین ببینید حرف دلش چیه؟

مثلا غیر مستقیم بهش بگید میدونم داداشتو دوست داری منم می خوام برای خوشبخت شدنش تلاش کنم. از این حرف هایی که دلشو قرص کنید قصد ندارید قاپ داداششو بدزدید

اينجا همه خواهرشوهرهاي خوبين ولي خواهرشوهراشون بده!!! واقعيت اينه كه كوچكترين دخالت- نصيحت و... از ...

نمونه ش من...کارمندم معلمم با این حال اونا برام پز میان تا من😑😑😑

خداجونم عاشقتم بابت همه چیز😍😙
اينجا همه خواهرشوهرهاي خوبين ولي خواهرشوهراشون بده!!! واقعيت اينه كه كوچكترين دخالت- نصيحت و... از ...

آره منم موافقم که کلا عروس رو از سر دلسوزی هم نباید نصیحت کرد چون حرفی که از طرف خانواده شوهر باشه یجورایی به چشم عروسا دخالت تلقی میشه 

من چهارتا خواهرشوهر دارم و با هیچ کدومشون حتی مادرشوهرم هم مشکلی ندارم. سعی میکنم باهمه‌شون خوب باشم و اصلا حرفاشون رو به دلم نمیگیرم. هرچی میگن میزارم به پای دلسوزی و خیرخواهی و اصلا هم بهش فکر نمیکنم که بخوام برای خودم کینه درست کنم. زندگی ارزش نداره آدم بخواد خودشو درگیر حرف بقیه بکنه. اونوقت اونا با شوهراشون خوشن و من باید بشینم حرص و غصه بخورم

خدایا این همه استخوان داشتم چرا دلم را شکستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟