2777
2789
عنوان

خواهر شوهرا دست خودشون نیس؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 813 بازدید | 89 پست
قبول ندارم من خودم خواهر شوهرم ولي عروسمون هرچي مشكل داره به من ميگه نه خواهرش

عزیزم منم خودم خواهرشوهرم انقده عروسمون با من درددل می کنه و من هم مثل خواهر خودش میدونه با هیچ کس راحت نیست به خدا انقدر دوستش دارم هواتو دارم سفارش می کنم به داداشم که یه وقتی اذیتش نکنه همیشه دوستش داشته باشه که نگو ولی خواهر شوهر پس فطرت من تا تقی به توقی میخوره سنگ منو میندازه پیش پدر مادرش او زنگ میزنه هرچی بدی از من به پدر به برادرش میگه به خدا این قدم بهشون خوبی کردم انقدر واسش چیزهایی دیدم ازش قایم کردن ولی به چشمش نیومد

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم .شما تجاربت بد بوده .همه اونجوری نیستن    

منم نمیگم همه اونجوری اند ولی از ۱۰۰ درصد ۹۰ درصدشون بدن

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊
من اصلا هییچ مشکلی باهاش ندارم، هرجا بریم هرچی بخریم چه خوردنی چه پوشیدنی چه هرچیز دیگه ای من همیشه ...

خواهشا اینقد واسه خواهرشوهر لارج نباش. پس فردا به تو میگه ندارم بعد میره واسه خواهرش خرجای گنده میکنه. همه چیزو در حد اعتدال نگه دار

ما هم اوایل به عروسمون میگفتیم اینقدر غذای بیرون و فست فود نخورید در جواب به خنده خنده میگفت تو دوران عقد باید تا میتونی خرج بتراشی اما واقعا برای سلامتیشون بود چون اضافه وزن وحشتناکی داشت با اینکه 18 سالش بود یا مثلا میگفتیم حیفه موهاته تو این سن اینهمه رنگ نذار اما متاسفانه خواهرشوهر هر چی بگه بده است دیگه.   اما من خودمم عروسم هر چی مادرشوهرم و خواهرشورام بگن خیلی منطقی قبول میکنم. بعدا که عروسمون دید همه فامیل ما چپ چپ نگاش میکنن به خاط اضافه وزن زیاد و اینکه ما خانوداگی لاغریم و اصلا اهل غذای بیرون نیستیم برگشت خیلی رک گفت شما چه جور خواهرشوهرایی هستید چرا نگفتید غذای بیرون چاق میکنه؟؟ ما رو میگی    

من اصلا حوصله دعوا و جنگ اعصاب رو ندارم خیلی اروم از کنار همه چی رد میشم ولی تو گوشی داداشش دیدم داشت از من بد میگفت😂 اونم فقط در جواب میگفت نه اونطوری که تو میگی نیس 

پس چرا ماها با عروسا اینجوری نیستیم؟؟؟

منم خواهرشوهرم. ولی از اون مهربون خوباش 😋

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
ما هم اوایل به عروسمون میگفتیم اینقدر غذای بیرون و فست فود نخورید در جواب به خنده خنده میگفت تو دورا ...

ولی منم ناراحت میشم مثلا خواهرشوهرم بگه ایقد موهاتو رنگ نزار، حالا اون قضیه فست فود رو هم میگفتین داداشتون میگفت چون شوهرش بود بهتر قبول میکرد