2777
2789
عنوان

آمادگی کودک برای کولونوسکوپی

162 بازدید | 17 پست

پسرم ۳ ونیم سالشه.دوروز دیگه قراره کولونوسکوپی بشه. دکتر گفته دو روز قبلش هیچی نخوره بجز آب مرغ و آب گوشت به همراه داروهایی که داده تا رودهاش کاملا پاکسازی بشه. برام سواله مگه میشه بچه تا دو نیم روز هیچی نخوره. ؟ کسی تجربه ای داشته؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه به این کوچیکی کلو ؟ آمادگی قبل کلو رو حتما رعایت کن

چند ماهی هست توی مدفوعش خون هست. آزمایشاتش خوب بود ولی دلیل خون معلوم نبود توی ازمایشش، دکتر گفت کولونوسکوپی بشه تا دلیلشو بدونیم

خیلی مراقب باشید آب بدنش کم نشه. این معمولا اتفاق میافته و باید خیلی مواظب باشید. مرتب بهش آب هم بده ...

دکتر گفته از دو روز قبل اماده کن. ولی خودم تصمیم دارم از یک روز قبل از کولونوسکپی شروع کنم به امادگیش. دوروز بچم هیچی نخوره که از حال میره

چند ماهی هست توی مدفوعش خون هست. آزمایشاتش خوب بود ولی دلیل خون معلوم نبود توی ازمایشش، دکتر گفت کول ...

آها . نگران نباش کلو خیلی دقیقه ، خیالت راحت میشه 

آمادگی قبلش سخته ولی راحت میشه خیالت 

انشاله که تنتون همیشه سالم باشه. میتونم بپرسم مشکلتون چی بود و الان مشکلتون حل شده؟

سلامت باشی گلم 

من دوسال بیرون روی داشتم ، 

آخرش گفتن التهاب روده 

نگران بچه ت نباش ، مطمئنم چیزی نیست 

سلامت باشی گلم من دوسال بیرون روی داشتم ، آخرش گفتن التهاب روده نگران بچه ت نباش ، مطمئنم چیزی نیست

خدارو شکر که چیزی نبوده. دست خودم نیست بخدا هم نگران سختی قبل از کولونوسکوپیم. هم نگران بیهوشیشم. هم نگران مشکلشم. دیگه روز و شبمو گم کردم. دارم دق می کنم. نگاهش می کنم دلم میخواد بغلش کنم های های گریه کنم بزور جلوی خودمو میگیرم. یه پسر دونیم ساله دیگه هم دارم . اونطور که باید نمیتونم حتی به اون رسیدگی کنم.

خدارو شکر که چیزی نبوده. دست خودم نیست بخدا هم نگران سختی قبل از کولونوسکوپیم. هم نگران بیهوشیشم. هم ...

ای جانم چقد فاصله سنی بچه هات کمن 

نگران نباش 

ببین داروی قبل کلو رو با اب عسل یا شکر قاطی کن که بچه فشارش دایی نیاد 

چندتا بسته پودر داد؟