2777
2789
عنوان

خواهر شوهرا دست خودشون نیس؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 813 بازدید | 89 پست
داداشش قراره چی کار کنه اخه؟؟ هیشکی واسه هیشکی هیچ کاری نمیکنه، آدم خودش باید به فکر خودش باشه 

منم هزاااار بار اینو بهش گفتم ولی تو گوشش نمیرفت که. نمیفهمه دیگه. نفهم که شاخ و دم نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اما این نظر من احترام بذاری احترام میبینی و خوبی گم نمیشه. من نمیگم عروسمون بده اما سنش کمه و خیلی ح ...

يا زيايد شانس اوردي يا احترام زيادي نزاشتي ومتعادل وبدي

احترام زيادي رودل مياره

انقدر خوشبخت باش که صدای آرامشت گوش فلک را کر کند
من اصلا هییچ مشکلی باهاش ندارم، هرجا بریم هرچی بخریم چه خوردنی چه پوشیدنی چه هرچیز دیگه ای من همیشه ...

اشتباه ترين كار را داريد ميكنيد

هر كس جايگاه خودشو داره

وقتي تو هر كاري دخيلش كني ،از ارزش ميفتي

كافه ميخواين برين،برين!اونو برا چي خبر ميكنيد

كادو هم ميخواي بخري به مناسبت بخر 

مگه به فرزندي قبولش كرديد كه همه جا خضور داشته باشه!!!

از قدیم گفتی زنی که رو دست شوهرش خرج گذاشت به خودش ارج گذاشت، پس اندازم میکنی بردار برا خودت نه اینک ...

آره باید همین کارو بکنم. البته خودش میگه اول برج پس اندازو بذار به حساب خودت بقیشو بده من برا خرج خونه. آخه قبلا کل حقوقشو خرج میکرد. من روم نشد بردارم از حسابش

حتما هرچي خودتو بگيري و بفهموني عضو جديدي كه نياز داري جا برات باز كنن موفقتري فكرنكن خودشيريني كني ...

من اتفاقا آدم کم خرجی نیستم و خوده این اقا هم دست به خرجش خیلی خوبه، نگران بهم خوردن هم نیستم چون میدونم پسره فک میکنه هیچوقت بهتر از من گیرش نمیاد😂😂😄😅

من اتفاقا آدم کم خرجی نیستم و خوده این اقا هم دست به خرجش خیلی خوبه، نگران بهم خوردن هم نیستم چون می ...

پس خودتو بگير وباج نده الان وقت ناز كردن شماست يكسال از عروسيت بگذره ديگه كسي نازتو نميكشه و اونموقع ميتوني خواهرشوهرتو بكشوني سمت خودت اما تا يكسال اول نازت خريدار داره و ازش استفاده كن

انقدر خوشبخت باش که صدای آرامشت گوش فلک را کر کند
معمولا خواهرهاي مجرد پسرها اينطورين بخصوص اگر سنشون بالا باشه بهترين ماردشوهر معمولا از بين مادرهاي ...

به نظر من مادر شوهرهایی که دختر دارن بهترن چون مهر دختر رو دارن و فکر و ذکرشون پسر و عروس نیست و حسرت روابط عروس و مادرش رو هم ندارن....دختر هم کلا خانواده رو لطیف می کنه و برادر رو خیلی دوس داره اتفاقا به نظرم دختر جلو خیلی از دعواها رو می گیره

به نظر من مادر شوهرهایی که دختر دارن بهترن چون مهر دختر رو دارن و فکر و ذکرشون پسر و عروس نیست و حسر ...

اين نظرشما خيلي فانتزي قشنگيه

ولي هر جا دعوا مرافعه بين زن و شوهره،رد پاي خواهرشوهر معلومه

خواهرشوهر خوبش خوبه،بدش واويلاست

اگر آزارداشته باشه،شارژر خوبي براي مادرشوهر محسوب ميشه

حداقل مال من كه اينطوره

چرا این آقا باید گوشش به دهن خواهرش باشه شما باید روی این موضوع فکر کنین دهن بین بودن بدترین اخلاقه اگه میبینین انقدر حرف شنوی داره بهش تذکر بدین که با این اخلاق نمیتونین کنار بیایین دو روز دیگه تو دعواهاتون خیلی موش میدوونه این خواهر از الان موضع خودتو مشخص کن 

ولش کن . میخواستب بگی کافی شاپ نرم کجا برم؟؟ کنار خیابون که نمیشه قرار گذاشت . سعی کن نفهمه کجا میرید یکم سیاست کار خودتووو راحتتررر میکنه.

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم
بدتر میشه که

من اولا تحویلش میگرفتمش اشتباه بود کارم. الآن که تحویل نمیگیرم بهتر شد.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel