2777
2789
عنوان

بعد دوازده روز داره میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1227 بازدید | 75 پست
آزمایش و سونو هم فرستاد؟

سونو خودش تو مطب دستگاه داره هر دو بار روز سیزده سیکلم سونو گرفت و طبق اون برنامه داد برای اقدام، شما دکتر نمیری؟ طبیعی اقدام کردن سخت‌تره، اینجوری طبق راهنمایی دکتر به نظرم راحت‌تره

میشه واسه سلامتی کوچولوهام صلوات مهمونم کنین⁦❤️⁩⁩ ی دنیا ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان‌شاءالله  امیدوارم شما هم بارداری و زایمانت رو به سلامتی طی کنی من رو هم از دعای خیرتون محر ...

باردار نیستم گلم منم اقدامم۱۴ماهه

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔
باردار نیستم گلم منم اقدامم۱۴ماهه

ایکر داشتی فکر کردم بارداری ، ببخشید

ان‌شاءالله به زودی تیکر بارداریت رو ببینم و بهت تبریک بگم😘😘

ایکر داشتی فکر کردم بارداری ، ببخشید ان‌شاءالله به زودی تیکر بارداریت رو ببینم و بهت تبریک بگم😘😘

ممنون عزیزم..ایشالا همه منتظرا تیکر بزارن

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔

من پنج ساعت قبل دوباره ی لک کوچیک دیدم ولی دیگه هیچ اتفاقی نیفتاده، کمرم و زیرشکمم کمی درد گرفت ، منم از همون موقع خوابیدم

دیگه پا نشدم شام بخورم خخخخخخ

استارتر آزمایش رفتی؟

سلام عزیزم، امروز دیگه واقعا پریود شدم، با ی درد وحشتناک ، به حدی اذیتم کرد امروز کلا افت فشار داشتم، دیگه این ماه هم نتیجه نگرفتم ان‌شاءالله ماه بعد به امید خدا امیدوارم نتیجه بگیرم

نمیخوام الکی امیدوارت کنم ولی اینا علایم لانه گزینی هست منم همینطور بودم و معمولا اونایی ک لانه گزین ...

سلام خانومی من امروز پریود شدم

دعا کنین این ماه باردار بشم

سلام خانومی من امروز پریود شدم دعا کنین این ماه باردار بشم

ان شاالله 

تو دوران پریودیت چایی نبات کاچی زیاد بخور فراون

فولیک اسیدم بخور

بعد پریودی شب درمیون اقدام کن بعد اقدامم تاصبح تکون نخور هرشب یکی دوساعت قبل اقدام عرق کاسنی خودت همسرت بخورین ان شاالله نتیجه داشته باشه

تیکر تولد یکسالگی پسرگلم هستش  

چه خبرباردارشدی یانه؟

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..
چه خبرباردارشدی یانه؟

سلام، هنوز که نه ، فروردین ی سقط تو ۶هفته داشتم ولی همچنان منتظرم

نمیخوام الکی امیدوارت کنم ولی اینا علایم لانه گزینی هست منم همینطور بودم و معمولا اونایی ک لانه گزین ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3158334/ختم-سوره-یوسف-برای-بچه-دار-شدنسلام دوستان ختم سوره یوسف گذاشتم برای بچه دار شدن لطفا کمک کنید خونده بشه