2777
2789

یک ماهه قهریم. اخر این هفته میریم وسایلشون را پس میدیم و وسایلم را میاریم. ولی یک ماهه من خواب نرفتم، همش استرس و دلشوره و تپش قلب ، همش فکر و غصه و اشک. میگم بعد جدایی چی میشه؟ به فامیل چی بگم؟ با دلتنگی چیکار کنم؟ نکنه دیگه ازدواج نکنم؟ نکنه با ی بدتر از این ازدواج کنم؟

تو را خدا من بریدم دیگه 😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فقط می‌دونم که بعد طلاق چیز خاصی انتظارت را نمی‌کشه اگه میتونی برگردین و توافق کنین

سمت ما هرکی جدا شد واقعا پیشرفت کرد وخوشبخت شد

چرا ته دلشو خالی میکنی وقتی ته راهه

ما رفقای زیادی نداریم فقط ادمای زیادی میشناسیم 🫠

اشتباه بار دوم اشتباه نیست 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

علت جدایی

والا به اقا گفتم تو که پول داری فلان کار را بکنی، چرا پول نداری بریم سر زندگیمون؟ 

اونم انقدر بش برخورد و گفت تو زبون درازی ، یک ماه جواب پیام نداد قهر کرد بلاک کرد، اصلا برا رضای خدا ی بار هم دلش تنگ نشد ی پیام بده. 

قبلش هم به خاطر حرفای مادرش میونمون شکراب بود...

سمت ما هرکی جدا شد واقعا پیشرفت کرد وخوشبخت شدچرا ته دلشو خالی میکنی وقتی ته راهه

تا پیشرفت را چی بدونی

تو همین سایت کم نیستن جدا میشن و تازه میشن سربار  بابا و ناراحتی اینکه پیش پدر مادرم را اینجا میگن

تا پیشرفت را چی بدونیتو همین سایت کم نیستن جدا میشن و تازه میشن سربار بابا و ناراحتی اینکه پیش پدر ...

سایت رو کردیی ملاکت اینا هنه حرفاشون دروغه

ما رفقای زیادی نداریم فقط ادمای زیادی میشناسیم 🫠

والا به اقا گفتم تو که پول داری فلان کار را بکنی، چرا پول نداری بریم سر زندگیمون؟ اونم انقدر بش برخو ...

وا حرف بدی نزدی ک

دنبال بهونه بوده

ای ک با کیش رخت مات شده زندگی ام🫰                      من ک سرباز توام،شاه دلم میمانی؟🌾🍂            

سمت ما هرکی جدا شد واقعا پیشرفت کرد وخوشبخت شدچرا ته دلشو خالی میکنی وقتی ته راهه

دقیقا .. دختر خواهرمم تو عقد طلاق گرفت یکسال نشد یه پسر مجرد پولدار و خوشکل اومد خاستگاریش و عروسی کردن

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

تواین سایت همه این جمله رو بلد شدن درصورتیکه خیلیا ازدواج دوم واقعا خوشبخت شدن یا لااقل از اولی بهتربوده