2777
2789
عنوان

دخترا شما هم زمان جدایی خوابتون خراب می‌شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1016 بازدید | 83 پست
دعوا الان بوده یا عقبه داشته مهم اینه که بعد از طلاق هم زندگی ادامه داره روزای بدون استرس و فکر و خی ...

پس اینکه دوسش دارم و دلم تنگ میشه را چیکار کنم. خاک بر سر احساساتیم 

والا ماهی ۱۰۰ ۱۵۰, شاید بتونه. من از وقتی بم گفته تن و بدنم میلرزه و استرس دارم که چجوری قراره جور ک ...

نه خب واقعا نمیشه اینطوری زندگی را شروع کرد اصلا برای چی اینهمه بدهی بالا اورده؟

احتمالا ماشینم بخاطر بدهی برای خواهرش خریده حتمن به اونم بدهی داشته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس اینکه دوسش دارم و دلم تنگ میشه را چیکار کنم. خاک بر سر احساساتیم

خب اون چی؟ببین اگه واقعا دوستش داری صبر کن یکم اگه میاد برین صحبت کنین دو نفری ببین چی کار می‌کنه برنامش چیه؟بدهی ها برای چیه؟ببین اونم دوستت داره و میخواد ادامه بده یا نه؟!شاید کم آورده و عصبیه و برای همین بلاک کرده گیر کرده شاید

نظر خودمو خانوادم اینه چون دوشیزه ام و سر زندگی نرفتم اصلا مهریه نمیگیرم. بابام میگه پسره بره دنبال ...

نمیدونم به خدا... تو این یک سال مثلا دو تا کامپیوتر ۲۰۰ میلیونی قسطی خرید... بعد با خودم میگم خب پس میتونسته قسطی کمد و پرده هم بزنه. اشتیاقی نداشته... به خدا همه همکاراش وقتی فهمیدن ما نامزد کردیم گفتن زنت ازت سره. انقدر هر روز تو محل کار برام خواستگار میومد استرس داشت زودتر عقدم کنه... اینا رو میگم که بدونی زشت هم نیستم. شوهرم ی اخلاق خاصی هم داره که کمتر کسی باش کنار میاد ... من با وجود اون اخلاق هم دوسش داشتم و دارم... نمیدونم چرا منو لایق محبت نمیدونه. ی ماه چشمم به گوشی خشک شد. همش میگم یعنی من نتونستم ی ذره دلبستگی تو این مرد ایجاد کنم که فقط ی بار احساس دلتنگی کنه ی پیام بم بده ؟ اصلا فحش بده گلگی کنه ولی ی پیام بده؟ 

خب اون چی؟ببین اگه واقعا دوستش داری صبر کن یکم اگه میاد برین صحبت کنین دو نفری ببین چی کار می‌کنه بر ...

اون میگه من دوستت دارم و زندگیما مگه از سر راه اوردم ی روز ازدواج کنم ی روز طلاق بگیرم 

ولی خواهر عقل من شاید کمه نمیفهمم. تو خواهر بزرگتر من قضاوت کن 

ادم اگر یکی را دوست داشته باشه به خاطر ی حرف ی ماه قیدش را میزنه؟ اصلا مگه ی مرد میتونه ی ماه بی خبر از زنش باشه؟ مگه میشه زنش قسمش بده که جوابمو بده ولی جواب نده؟ انقدر دلم میسوزه و به خودم میگم خاک بر سرت دختر یک سال و نیم باش بودی، حدی ی سر سوزن نتونستی دل بسته اش کنی که فقط ی بار هم اون دلتنگ بشه، ی بار وسوسه شه پا رو غرورش و لجبازیش بذاره ی پیام بده حتی به بهونه گلایه 

اون میگه من دوستت دارم و زندگیما مگه از سر راه اوردم ی روز ازدواج کنم ی روز طلاق بگیرم ولی خواهر عقل ...

حرفت درسته عزیزم 

از این آدما نیست که مثلا حرف یادش بدن یا کار یادش بدن و روش اثر بگذارن؟

کارش چیه میتونی بگی؟تو‌محیط کار مثلا؟کسی دلسردش نرکده

من از بعد عروسی میترسم. میگم حالا که عقدم و مثلا عزت دارم اینه، بعدش چی میشه؟ الان مادرش زنگ میزنه ب ...

جدا شو حتماً چطور تونسته یک ماه قهر بمونه بزار بره به درک

دختر بختیاری..من دوام آورده ام بازم دوام می آورم ولی دلم می خواست،معنای زندگیم چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.

حرفت درسته عزیزم از این آدما نیست که مثلا حرف یادش بدن یا کار یادش بدن و روش اثر بگذارن؟کارش چیه میت ...

کارش مهندسیه. 

میگم که مادر و خواهرش خیلی روش تاثیر دارن و ی رفیق صمیمی که میدونم به این سه شخص همه چیزمون را تعریف میکنه. مامانم میگه شاید مادرش بش باد داده گفته قهر کن محلش نذار تا بیاد پا بوسیت، تا گربه را دم حجله بکشی.

کارش مهندسیه. میگم که مادر و خواهرش خیلی روش تاثیر دارن و ی رفیق صمیمی که میدونم به این سه شخص همه چ ...

ممکنه خب مادر و پدرت با خونوادش حرف نزدن؟یا پدرت با خودش؟اخه اینطوری نمیشه که 

یا مشکلات مالی زیادی داره و می‌ترسه و دنبال بهونس که جدا بشی که در اینصورت جدا بشی بهتره ولی اگه کسی این وسط سوسه میاد اونو باید پیداش کرد و دمش گرفت انداختنش بیرون. این دیگه کمک پدر مادرتو میخاد مخصوصا پدر