2777
2789
عنوان

بعد دوازده روز داره میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1227 بازدید | 75 پست
خدا کنه، یعنی تصورش هم شیرینه برام😳

نمیخوام الکی امیدوارت کنم ولی اینا علایم لانه گزینی هست منم همینطور بودم و معمولا اونایی ک لانه گزینی دارن جنینشون پسره منو لایک کن شنبه خبرش بهم بده خوشحال میشم

تیکر تولد یکسالگی پسرگلم هستش  
نمیخوام الکی امیدوارت کنم ولی اینا علایم لانه گزینی هست منم همینطور بودم و معمولا اونایی ک لانه گزین ...

ممنونم خانومی ، توکل به خدا، هرچی مصلحتم باشه همون میشه، چشم ان‌شاءالله خبر خوبی داشته باشم برای گفتن

میشه واسه سلامتی کوچولوهام صلوات مهمونم کنین⁦❤️⁩⁩ ی دنیا ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستش ۳۲ سالمه بیشتر ترسم از اینه. ازدواج که هشت سال پیش ولی ماجراها دارم.

خانومی دکتر من همیشه بهم میگه استرس باعث نازایی ثانویه میشه، به خدا توکل کنین، منم پارسال چندماه اقدام داشتم اما بنا به دلایلی چند ماه صبر کردیم این ماهم ماه پنجم اقدام هستیم، ناامیدی بدترین حسه، همیشه و در بدترین شرایط توکل و امیدتون به خدا باشه، ان‌شاءالله به زودی مامان بشی و نگرانیات تموم بشه

راستش ۳۲ سالمه بیشتر ترسم از اینه. ازدواج که هشت سال پیش ولی ماجراها دارم.

همسن تو تازه ازدواج میکنن. نگران نباش ایشالله زودی مامان بشی 

👈زمان زیادی گذشت که... فهمیدم بى تفاوتى بزرگ ترین انتقامه... دلخوری و ناراحتى از میزان اهمیته...! هرکی زبونش نرمه دلش گرم نیست... هرکی اخلاقش تنده، جنسش سخت نیست... و جنگ کردن با خیلیا اشتباهه محضه!
همسن تو تازه ازدواج میکنن. نگران نباش ایشالله زودی مامان بشی 

خدا بشنوه و دلمو شاد کنه. دل همه منتظرها رو

من روزهای سخت زیاد داشتم.

خسته ام.از همه چیزی انتظار روانیم میکنه

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.
خدا بشنوه و دلمو شاد کنه. دل همه منتظرها رو من روزهای سخت زیاد داشتم. خسته ام.از همه چیزی انتظار ر ...

آره هیچی سخت‌تر از انتظار نیست ولی ی مدت نرو تو فکرش شاید بخاطر همین استرسه که باردار نمیشی .ی مدت بیخیال بچه دار شدن شو

👈زمان زیادی گذشت که... فهمیدم بى تفاوتى بزرگ ترین انتقامه... دلخوری و ناراحتى از میزان اهمیته...! هرکی زبونش نرمه دلش گرم نیست... هرکی اخلاقش تنده، جنسش سخت نیست... و جنگ کردن با خیلیا اشتباهه محضه!
آره هیچی سخت‌تر از انتظار نیست ولی ی مدت نرو تو فکرش شاید بخاطر همین استرسه که باردار نمیشی .ی مدت ب ...

نمیدونم هر ماه میگم اما مگه میشه.

من بشم اطرافیانم چی همش میپرس

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.
نمیدونم هر ماه میگم اما مگه میشه. من بشم اطرافیانم چی همش میپرس

مجبوری بگی بگو فعلا قصد نداریم.همین اطرافیان استرس به آدم وارد میکنن.

داروهای ویتامین مصرف میکنم و فولیک اسید

دکتر من بهم گفت بعد سه ماه اقدام طبیعی برم پیشش منم بعد سه ماه رفتم، ماه قبل بهم لتروزول داد اما نتیجه نگرفتم این ماهم که تاموکسیفن داد بهم با آمپول اچ‌ام‌جی، تا امروز عصر که چنتا لکه دیدم تکلیف این ماهم مشخص نشده هنوز

نمیدونم هر ماه میگم اما مگه میشه. من بشم اطرافیانم چی همش میپرس

عزیزم اطرافیان همیشه ی چیزی برای گفتن دارند که آدمو حرص بدن، وقتی مدام نگران باشی سیستم بدنت بهم می ریزه