pariiiiisa مدیر استارتر عضویت: 1397/04/16 تعداد پست: 1307 عنوان بعد دوازده روز داره میاد 1227 بازدید | 75 پست دوازده روز از موعد پری گذشته بود، منم منتظر بارداری ، دیگه داشتم امیدوار میشدم شنبه برم آزمایش بدم الان چنتا لک دیدم فک کنم پری خانوم داره تشریف میاره یعنی این ماهم باردار نشدم میشه واسه سلامتی کوچولوهام صلوات مهمونم کنین❤️ ی دنیا ممنونم 1397/04/28 | 17:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pariiiiisa مدیر استارتر عضویت: 1397/04/16 تعداد پست: 1307 میشه واسه سلامتی کوچولوهام صلوات مهمونم کنین❤️ ی دنیا ممنونم
bihamta عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 9020 شاید لکه بینی داری..بی بی زدی خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄 قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤ غصه نخور دیووووونه 😄 کی دیده شب بمونه؟😍 بالاخره همه چی درست میشه 😔 درستم نشد تموم که میشه 💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔
atiiiijoon عضویت: 1397/02/04 تعداد پست: 1207 ایشالله میشی من که انقدر به شوهرم گفتم بی بی بگیر ومنفی بوده دیگه خجالت میکشم بهش بگم بخر
pariiiiisa مدیر استارتر عضویت: 1397/04/16 تعداد پست: 1307 شاید لکه بینی داری..بی بی زدی بله چند روز پیش زدم منفی بود میشه واسه سلامتی کوچولوهام صلوات مهمونم کنین❤️ ی دنیا ممنونم
دحترم عضویت: 1397/03/18 تعداد پست: 21510 بی بی میزدی خوب.الانم استراحت کن شاید لکه بینیهشوهر من که میگه روم نمیشه بخرم. خودم انقدر رفتم خریدم روم نمیشه الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.
pariiiiisa مدیر استارتر عضویت: 1397/04/16 تعداد پست: 1307 ایشالله میشی من که انقدر به شوهرم گفتم بی بی بگیر ومنفی بوده دیگه خجالت میکشم بهش بگم بخر انشاءالله دیگه این بار بیبی مثبت بشه براتون میشه واسه سلامتی کوچولوهام صلوات مهمونم کنین❤️ ی دنیا ممنونم
دحترم عضویت: 1397/03/18 تعداد پست: 21510 بعد تاخیر پریود میاد خیلی دردناکه.انگار دنیا به آخر رسیده الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.
pariiiiisa مدیر استارتر عضویت: 1397/04/16 تعداد پست: 1307 بی بی میزدی خوب. الانم استراحت کن شاید لکه بینیه شوهر من که میگه روم نمیشه بخرم. خودم انقدر رفتم خ ... وای من هربار ی شهر دیگه میرم از دو سه تا داروخونه ی دونه ی دونه میخرم پس انداز میکنم شهر خودمون که معروف شدم فک کنم میشه واسه سلامتی کوچولوهام صلوات مهمونم کنین❤️ ی دنیا ممنونم
pariiiiisa مدیر استارتر عضویت: 1397/04/16 تعداد پست: 1307 عزیزم شاید لانه گزینیه ی بی بی دوباره بزن ای کاش لانه گزینی باشه اگه خونریزی نداشته باشم حتما میرم بیبی میخرم دوباره میشه واسه سلامتی کوچولوهام صلوات مهمونم کنین❤️ ی دنیا ممنونم
دحترم عضویت: 1397/03/18 تعداد پست: 21510 وای من هربار ی شهر دیگه میرم از دو سه تا داروخونه ی دونه ی دونه میخرم پس انداز میکنم شهر خودمون که ... من پنج تا پنج تا میخرم.داروخونه ها فکر میکنن من باهاش غذا میپزم.اما تصمیم دارم این ماه نخرم.چون ماه پیش یعنی هفته پیش خیلی اذیت شدم. الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.