2777
2789
عنوان

بعد دوازده روز داره میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1227 بازدید | 75 پست
خدا کنه. راستش نا امید شدم

چندساله ازدواج کردی مگه؟

👈زمان زیادی گذشت که... فهمیدم بى تفاوتى بزرگ ترین انتقامه... دلخوری و ناراحتى از میزان اهمیته...! هرکی زبونش نرمه دلش گرم نیست... هرکی اخلاقش تنده، جنسش سخت نیست... و جنگ کردن با خیلیا اشتباهه محضه!
فعلا که تقریباً ی ساعت گذشته خبری نیست، اگه به امید خدا خونریزی نداشته باشم حتما بی‌بی میزنم، دعا کن ...

ایشالا که به خواست دلت میرسی ولی برای بی بی چک عجله نکن چند روز بعد لانه گزینی هورمون بارداری تو خونت میاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله چند روز پیش زدم منفی بود 

انشالا ماه بعد عزیرم

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔
رنگ لکه بینی صورتی کم رنگ یا قهوه ای سوخته؟؟؟؟؟؟؟؟

قهوه‌ای سوخته نیس،  ی جورایی ما بین قهوه‌ای روشنه با هاله صورتی

میشه واسه سلامتی کوچولوهام صلوات مهمونم کنین⁦❤️⁩⁩ ی دنیا ممنونم
فعلا که تقریباً ی ساعت گذشته خبری نیست، اگه به امید خدا خونریزی نداشته باشم حتما بی‌بی میزنم، دعا کن ...

سعی کن زیاد راه نری تا فردا عصر 

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.
قهوه‌ای  سوخته نیس،  ی جورایی ما بین قهوه‌ای روشنه با هاله صورتی

خخخ این رنگا معمولا رنگ لانه گزینیه استراحت کن شنبه صبح اولین ادرار صبحت بزاری.شاید بی.بی یک هاله بیفته کم رنگ 

تیکر تولد یکسالگی پسرگلم هستش  
ممنون عزیزم: چه زمانی مناسبه واس تست بی بی چک زمان خاصی داره یاهرموقع بخایم جوابش قطعیه منظورم درطول ...

اولین ادارار صبح باشه بهتره.

ولی بتا بالا باشه در طول روز هم نشون میده

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.
ایشالا که به خواست دلت میرسی ولی برای بی بی چک عجله نکن چند روز بعد لانه گزینی هورمون بارداری تو خون ...

مرسی عزیزم

ممنونم بابت راهنمایی لطف کردی

ان‌شاءالله بقیه مدت بارداریت رو به سلامتی طی کنی و با دل خوش نی‌نی نازت رو بغل بگیری

انشالا ماه بعد عزیرم

ان‌شاءالله 

امیدوارم شما هم بارداری و زایمانت رو به سلامتی طی کنی

من رو هم از دعای خیرتون محروم نکنین

خخخ این رنگا معمولا رنگ لانه گزینیه استراحت کن شنبه صبح اولین ادرار صبحت بزاری.شاید بی.بی یک هاله بی ...

خدا کنه، یعنی تصورش هم شیرینه برام😳