2777
2789
عنوان

من عقدم خانواده شوهرم منو نمیخواستن

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این زندگی فایده نداره هااا

تا اخرش خون دل باید بخوری

دخترجان وقتی خانوادش ناراضی بودن چرا زنش شدی؟

بابات زنگ زده بیاین دخترمو عقد کنید؟  

تو عراقی و منم ایرانم سرنوشت چنین رقم خورده   حسین (ع)..............// من ایرانم و تو عراقی چه فراغی چه فراغی💔

استارتر میشه توضیح بدی 

تو ک میگی شوهرت و خونوادش نمیخانت بعد چطوری بابات بهشون گفته سر ب راهش میکنم میارم 

کسی ک از خداش باشه طلاق بده زنشو دیگ چرا باید منتظر باشه پدر همسرش زنشو بیاره 

نمیدونم ازشون متنفرم از شوهرم متنفرم به خانوادش روز عقد گفت اگه عقدش نکنین خودمو میکشم اما الان چی

اگه اینجوره پس به خودت رجوع کن ببین چه برخوردهایی داشتی با همسرت و سعی کن جبران کنی . درباره خانوادش هم بگم خیلیا از خانواده همسر خوششون نمیاد اما  نشون نمیدن و احترام میذارن که خودشون راحت و در ارامش باشن . این روش رو امتحان کن.

اول یه  پیام مهربون مثلا شعر عاشقانه برای همسرت بفرست بعد باش حرف بزن ، مردها با محبت نرم میشن.  اگه میشه  امشب با یه جعبه شیرینی یه سر بزن

پدرم پشتم نیست الان به مادرشوهرم گفته دخترمو سر به راه میکنم 

عزیزم.همسرت اونچه که ازشمادیده رو باور داره.اینکه بقیه بگن اخلاق نداری ملاک سنجشش نبوده که اگه اینطوربودهمون زمان عقدباحرف خانوادش بیخیالت میشدن.پس به خودت ورفتارت تو این مدت رجوع کن ببین چطور رفتارکردی.درضمن خانواده پشتتم که نباشند اخلاق ورفتارتوکه میشناسند اگرخلاف گفته های همسرت بود برخوردمیکردندباهاش

اگه همسرت تحت تاثیر حرفای خانوادش میخواد جدا شه بهتره جدا شی زندگیتو داغون میکنن شوهرتم دهن بینه شاید پس فردا بهش بگن زنت خرابه بعدا میخواد بکشتت اصلا ادامه نده به نظر من

شوهر من دوران نامزدی یه مشکلی پیش اومده بود واسمون از طرف من بود اون مشکل ، خواهرش همش زیر گوشش میخوند نامزدیو بهم بزن شوهرم بهش گفت دخالت نکن خودم میخوام تصمیم بگیرم بعداز اون هیچوقت دخالت نکرد چون شوهرم رو نمیده

اما الان همسرت اینقدر راحت تحت تاثیر بقیست فاتحه زندگیتون خوندشت

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️