پدر مادر دوست پسرم جدا شدن بعد منو مادرش از قبل همو فالو داشتیم و رابطمونم خوب بود گاهی باهم چت میکردیم ،دیشب مثل اینکه با دوستپسرم بحث کرده چون دوستپسرم بهش گفته باید بفکر یه شغل ثابت باشی که اگه یوقت اتفاقی افتاد پول تو حسابت باشه بلاخره منم یکی دوسال دیگه باید ازدواج کنم مادرش هم گفته نترس من سربار زندگیت نمیشم تو همش میگی میخوای بری ببار نگفتی من پشتتم در صورتی که دوستپسرم حتی پدرش هم ول کرد اومد پیش مادرش که تنها نباشه ،بعدم مادرش اومده هم منو انفالو کرده هم دوستپسرمو ،حالا نمیدونم چرا منو انفالو کرده خیلی اعصابم بهم ریخت دوست پسرمم بهش گفتم ناراحت شد گفت توروخدا از من سرد نشو من جمع و جور میکنم زودتر میام خواستگاریت منم گفتم اصلا بحث اون نیست تو نباید به مادرت فشار بیاری چون الان حال روحیش خوب نیست به نظرتون واکنش درست چیه اگه تو موقعیت من بودین؟
یعنی چی بهش میگی نباید فلان طور میکردی با مادرت!!! یا انفالو ناراحتت کنه در این بری بگی
صبر کن بین خودشون حل کنن
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب وقتی من کاره ای نیستم و یهو میبینم انفالو شدم ناراحت میشم دیگه حق ندارم؟
نه
بین اونا چیری شده حالا به واکنشی نشون داده ل نرفتی پسرش
انفالو کرد از دنیا که بیرون نکرده نباید برات مهم باشه مگه ویر مهمی از دست دادی ؟! اون باید الان پشیمون باشه نه تو ناراحت
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
ازدواج پر چالشی خواهد بود یه مادر تنها با روحیه حساس که سریعا در برابر هرچیزی شدید ترین عکس العملل رو نشون میده و دنبال دادن حس عذاب وجدان به پسرشه کارهای اونم سر پارتنر پسرش تلافی میکنه که این شرایط زندگی رو خیلی سخت میکنه
من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز