2777
2789
عنوان

من عقدم خانواده شوهرم منو نمیخواستن

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 46 پست

تو خونه خودتی ایشون خونه مادرش ؟ 

رابطه تون در چه حده؟ 

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرم فردا روز عقد زنگشون زد گفت فردا بیاید دخترمو عقد کنید

فردای عقد گفت بیاید عقد کنین؟

چند بار عقد

لبــــانت سیـب ممنوع بهشتی🍎تو زیبایی و دور از هرچه زشتی☀️بــرای بــــردن غــــم از دل من بخند ای دختر اردیــــبــهشتی🌸🌼🌹
خانوادم پشتمو نمیگیره منم نمیخواستم عقد کنم 

بهم می زدی کلا باهاش

لبــــانت سیـب ممنوع بهشتی🍎تو زیبایی و دور از هرچه زشتی☀️بــرای بــــردن غــــم از دل من بخند ای دختر اردیــــبــهشتی🌸🌼🌹

جدا شو مهریه اتو ازش بگیر

دختری؟ شناسنامتم عوض میشه اگه دختر باشی

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
نمیدونم ازشون متنفرم از شوهرم متنفرم به خانوادش روز عقد گفت اگه عقدش نکنین خودمو میکشم اما الان چی

چی بگم والا برو مشاوره درست و درمون نری خونش عروسی نکنی بدتر بشه صحبت یه عمر زندگی 

سعی کن تو زندگی یه بهمنی دخالت نکنی اون   همیشه بهترین راهو انتخاب میکنه
استارتر من اگه پدرو مادرمم پشتم باشن ، با شوهرم به مشکل بخورم بخواد به طلاق ختم بشه ، هیچ وقت نمیرم ...

وا چرا؟

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
تو خونه خودتی ایشون خونه مادرش ؟  رابطه تون در چه حده؟

قبل عقد و بعد عقد خیلی خونه ما بود پیش ما زندگی میکرد بعد عقد چند هفته با خانوادش قهر بود خونه ما بود مادرشوهر حرومیم پرش کرده خدا ازش نگذره با زندگیم بازی میکنه

خانواده سوهرت اهل دعا وجادو جمبل نیست؟؟که برن ی کاری کنن شوهرت ازت سرد بشه؟؟

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 

بنطر من شما که میدونستی خانواده شوهرت راضی نیستن حالا که ازدواج کردی با سیاست پیش میرفتی چون بعصیا دشمنیشون خطرناکه باید با سیاست باهاشون مدارا کرد تا اوصاع یکم بهتر بشه 

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد