2777
2789
عنوان

پس انداز نگه ندارید

749 بازدید | 55 پست

بچه ها جدیدا خیلی تاپیک در خصوص اینکه فلان قدر پول دارم کدوم بانک بزارم....

همتون میدونید ک همه بانک ها بخاطر وضع اقتصاد دارن ورشکست میشن. همه از ترس اینکه پولشون خورده نشه دارن از بانک میکشن بیرون

سود آنچنانی هم ک نمیدن.

شما حساب کنید الان با 5 میلیون شاید بشه یه کاری کرد ولی میزارید  بانک ب امید اینکه سودش یه گوشه از خرج زندگی رو بگیره ک البته سود آنچنانی هم نداره نهایت سالی 750 تومن سود میشه ینی ماهی 62 تومن 

درواقع تا سال دیگه ک حساب شما آزاد میشه با اون 5 میلیون نمیتونید یه آدامس خرسی بخرید .

طلا دوباره رو ب افزایش هست 

همین پول هایی ک واسه پس انداز میخوایید رو برید سکه گرمی بخرید ک اگر خواستید 10 سال هم پس انداز کنید حداقل خیالتون راحته وقتی بهش احتیاج دارید میتونید با نرخ روز بفروشید.

این ینی ضرر ک نکردید هیچ سود هم کردید

شاید یه عده جبهه بگیرن ک نخرین تا ارزون شه.

ولی هیچ ربطی ب خرید و نخریدن منو شما نداره.

اینا کار خودشون رو میکنن 

حتی اگر تحریم هم برداشته شه بازم اوضاع ما همینه

ب قول........ تحریم برداشته بشه قیمت ها مثل قبل نمیشه فقط آهسته تر گرون میشه😊

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه قرار باشه همه پولاشونو بیارن طلا و دلار بخرن وضع از اینم بدتر میشه 

بهترین راه نخریدنه 

شاید درصدی ارزون تر بشه با نخریدن

وقتی که رفت من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...قبلا وقتی میگفتن داغ برادر سخته نمیفهمیدم چی میگن...ولی وقتی برادر ۱۸ سالم رو دست مردم به سمت خونه‌ی ابدیش رفت و حسرت داشتنشو برای همیشه به دلم گذاشت فهمیدم این داغ، همون غم و حسرتیه که تا آخر عمر رو دلم میمونه.میشه برای شادی روح یدونه داداشم فاتحه بدید؟؟؟
عزيزم سگه از كجا بخريم بازار؟!يابانك؟!اصلا بانك كه ميده؟!

طلا فروشی ها...

اونم نیم سکه و ربع سکه نخرید 

چون حباب دارن ک اگر اون حباب از بین بره سکه از قیمتش میوفته

سکه گرمی بخر

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.
نه بابا ؟!!٢٣٥بود كه يهو اينهمهههههه

دیشب دویست و سی و هشت تومن بود

وقتی که رفت من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...قبلا وقتی میگفتن داغ برادر سخته نمیفهمیدم چی میگن...ولی وقتی برادر ۱۸ سالم رو دست مردم به سمت خونه‌ی ابدیش رفت و حسرت داشتنشو برای همیشه به دلم گذاشت فهمیدم این داغ، همون غم و حسرتیه که تا آخر عمر رو دلم میمونه.میشه برای شادی روح یدونه داداشم فاتحه بدید؟؟؟
اگه قرار باشه همه پولاشونو بیارن طلا و دلار بخرن وضع از اینم بدتر میشه  بهترین راه نخریدنه&nbs ...

اخه ارزون شدن ربطي ب نخريدن نداره عزيزم 

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️