2777
2789
عنوان

مداح حسین ستوده

226 بازدید | 17 پست

یه دوستی دارم روش کراشه انقد که تعریفشو میکنه مغز ماروهم خورده اخه بیچاره قیافه چندان جذابی هم نداره

ولی فک کنم زن و بچه داره؟؟ 

نمیدونم چرا الانم که تعریفشو کرد برام سوال شد بهش گفتم میگه هیچ جا نگفتن مجرده یا متاهل 

باباااااا ولمون کنید، ی زمانی اون سخنگوی سپاه چی بود اسمش🤣اون شده بود کراش دخترا 

الان مداحا شدن؟ بابا هرکی ک مربوطه ب نظام و مذهب خیلی سریع ازدواج میکنه هم دخترا هم پسرا

بچه هاش همسنه دوستته احتمالن😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باباااااا ولمون کنید، ی زمانی اون سخنگوی سپاه چی بود اسمش🤣اون شده بود کراش دخترا الان مداحا شدن؟ با ...

دقیقا منم خندم میاد اخه مداح جای کراش زدن داره اون سخنگوهه هم اصلا جذاب نبود بنظرم😐

میدونم خوب خووب پیام رو بخون نوشته اینایی که مذهبی و مربوط به نظامن زود زن میگیرن منم گفتم رضوانی زن ...

حالا همشون که زود ازدواج نمیکنن

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج
من مداحیاش را دوس دارم ‌.یکی از دوستام اینقدر رو این ستوده و علی قلیچ کراشه همه را پارههع کرده😐

اره من مداحی گوشی نمیدم ولی دوستم انقد گف چن تا کلیپاشو دیدم قشنگ میخونه دقیقاا قبلا هم رو قلیچ کراش بود ولی قلیچ خوشگله مجردم هس ستوده رو نمیدونم گفتم بپرسم چون اومد تو ذهنم😂