2777
2789

بعد اینکه همسرتون میره و میاد ازش عصبی نمیشین ؟ 

چطوری هندل میکنید این موضوع رو که همسرتون تنها میره 

من خیلی عصبی میشم ، دوس دارم بی تفاوت بشم نسبت بهشون ولی نمی‌دونم دقیقا چطور 

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من قطع رابطم. شوهرم میره واسمم مهم نیست. فقط پُرش نکنن و تیغش نزنن مشکلی نیست.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

یکم تو خودم حرص میخورم ولی وقتی میاد به رو نمیارم بدتر نقطه ضعف نشون نده یکم قر میزنم هردفعه

دام می‌خواد نشون ندم 🤦🏻‍♀️

وقتی به این فک میکنم که الان خوشحالن که مثلا پسرشون بی اهمست به من میره و میاد حرصی میشم 

من قطع رابطم. شوهرم میره واسمم مهم نیست. فقط پُرش نکنن و تیغش نزنن مشکلی نیست.

من نمی‌دونم پرش میکنن یا نه ولی یه جوری باهاش برخورد میکنن که این فک میکنه خیلی دوسش دارن درصورتی که اصلا حسابش نمیکنن

این عصبیم میکنه که این متوجه نمیشه 

دام می‌خواد نشون ندم 🤦🏻‍♀️وقتی به این فک میکنم که الان خوشحالن که مثلا پسرشون بی اهمست به من میره ...

خوب وقتی تو نمیری راحت تری حداقل نمیبینیشون توام وقتی نیست برو بیرون کیف کن نشین تو خونه حرص بخور 

تو فک کن صبح جمعه شوهر من رفته خونه مامانش یعنی جمعه بود منم با بچم تو خونه اینقدر تا شب دلم گرفته بود ولی حرفی نزدم

همسرت رابطش باهاشون خوبه ؟

شوهرم اره خوب و معمولیه ولی اونا رابطشون خوب نی با شوهرم اما میره بازم مردا انگار نمیفهمن این چیزارو 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

منطقی فک کن تو با اونا غریبه ای اما همسرت باهاشون رابطه خونی داره وخانوادشن همینکه مجبور نیستی تحملشون کنی اوکیه زندگیتو بکن 

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

خب فکر کن این موضوع برعکسه چه توقعی از همسرت داری؟

متاسفانه من تا قبل این ماجرا همسرم الویتم بود ولی دیدم من اولویتش نیستم و خانوادش براش مهم‌ترن در نتیجه منم تصمیم گرفتم الویتم نباشه 

من نمی‌دونم پرش میکنن یا نه ولی یه جوری باهاش برخورد میکنن که این فک میکنه خیلی دوسش دارن درصورتی که ...

چرا عزیزم متوجه میشه، به تو نمیگه که به خیال خودش پررو نشی. تجربه من که اینو میگه.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel