2777
2789
عنوان

شما هم مثل مایید؟

543 بازدید | 67 پست

بچه ها ما روز اول که حقوق می گیریم،قسط و کرایه خونه میدیم،دیگه صفر میشه حساب ب خرید خونه هم نمیرسه حتی

شما چطور ؟

واقعا کلافه میشم،این ماه میخواستم پسرمو ببرم دکتر،ولی بازم صفر شد حساب.... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اگه صفر ميشيد چطور زنده ميمونيد ؟! 

بالاخره خريد ميكنيد ديگه

ولي واقعا وضع همه همينه حالا يكي دوروز زودتر يا ديرتر پولش ته ميكشه و به اخر ماه نميرسه

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

اره همه یه طورایی همینطورن 

بالاخره وقتی قسط میدیم یعنی وام گرفتیم که باهاش یه کار بزرگتر انجام دادیم .

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

بچت چه مشکلی داره میخوای ببریش دکتر؟

اگه واجبه اول بچه رو ببر

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

من یه آقازادم ...

از درد و مشکلات و بیکاری و تورم و آبرو داری و صورت با سیلی سرخ نگه داشتن ملت ، سر در نمیارم ...

آی عم دیبی ...😁

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....