منتظرهمیشگی مدیر عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 1623 عنوان شما هم مثل مایید؟ | مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 67 پست بچه ها ما روز اول که حقوق می گیریم،قسط و کرایه خونه میدیم،دیگه صفر میشه حساب ب خرید خونه هم نمیرسه حتیشما چطور ؟واقعا کلافه میشم،این ماه میخواستم پسرمو ببرم دکتر،ولی بازم صفر شد حساب.... 1397/04/27 | 20:09 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hoo121 عضویت: 1397/04/02 تعداد پست: 316 خدا خودش مشکل همرو حل کنه انشالله که باعث و بانی بدبختی و این همه گرونی مردم تااخر این سال نابود بشه.و یه معجزه بشه و زندگیامون زیرو رو شه به حق علی
منتظرهمیشگی مدیر استارتر عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 1623 خدا خودش مشکل همرو حل کنه انشالله که باعث و بانی بدبختی و این همه گرونی مردم تااخر این سال نابود بشه ... الهی آمین
كيمياااا عضویت: 1396/12/10 تعداد پست: 1424 ما كه صاحب خونه ايم خونه هم اجاره داديم جفتمون هم كار ميكنيم همين چند لحظه پيش داشتم ميومدم خونه گفتم پول بريز خريد كنم گفت ته كشيدم خودت بده گفتم منم ته كشيدم كليم دعوا كرد كه چرا پول نگه نميداري شايد من مردم 😕 عاشق كه ميشى يعنى خدا لطفش رو بهت تموم كرده❤️ خدايا ببخشيد اگه بنده ى خوبى نبودم ميخوام بهترين باشم برات خودت دستم رو بگير ❤️ دوستت دارم خدا ❤️ RBA ❤️
منتظرهمیشگی مدیر استارتر عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 1623 ما كه صاحب خونه ايم خونه هم اجاره داديم جفتمون هم كار ميكنيم همين چند لحظه پيش داشتم ميومدم خونه گفت ... عجبخدا بدادمون برسه؟حالا واقعا ولخرجی؟
كيمياااا عضویت: 1396/12/10 تعداد پست: 1424 عجب خدا بدادمون برسه؟ حالا واقعا ولخرجی؟ نه ولخرج كجا بود خرج يوميه ميكنم عاشق كه ميشى يعنى خدا لطفش رو بهت تموم كرده❤️ خدايا ببخشيد اگه بنده ى خوبى نبودم ميخوام بهترين باشم برات خودت دستم رو بگير ❤️ دوستت دارم خدا ❤️ RBA ❤️
منتظرهمیشگی مدیر استارتر عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 1623 نه ولخرج كجا بود خرج يوميه ميكنم آخی ،چون گفتی دعوا کرد پرسیدمواقعا هم الان دیگه با این وضع ولخرج پیدا نمیشه