خانوما امروز ١٢سيكلمه كه سونو دادم ميشه نظر بديد ممنووون🌺❤️🌺
میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
باید روز ۱۴سیکلت میرفتی تا بهتر مشخص میشد،اگه کوچیک باشن باید دارو بخوری تا بزرگ شن
آخه دكترم گفت ١٢ سيكل برو
میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
یه مقدار فولیت کوچیکه البته اگه ازاد نشده باشه، ولی چیز خاصی نیست، دکتر بهت دارو میده تپللل تپل میشن
ايشالا مرسي عزيزم
منم قراره ۱۴سیکل برم،ب دکتر گفتم فرقی نداره ک دوره هام چن روزست،گفت نه،مهم روز ۱۴بعد پریود شدنه،بهترین زمان ۱۴ هس
خدا جونم هرموقع خودت صلاح دونستی ی نی نی سالم و صالح و عاقل و خوشگل و همراه با رزق و روزی فراوان ب من و همسرم عطا کن💞👪،ای مهربانترین مهربانا و ای بخشنده ترین بخشنده ها😍، فقط کافیه خودت اراده کنی، دل من و همسرمو شاد کن، دوست دارم خدا جونم😙❤❤
منم قراره ۱۴سیکل برم،ب دکتر گفتم فرقی نداره ک دوره هام چن روزست،گفت نه،مهم روز ۱۴بعد پریود شدنه،بهتر ...
شايد ١٤ سيكل هم رفتم پس
منم قراره ۱۴سیکل برم،ب دکتر گفتم فرقی نداره ک دوره هام چن روزست،گفت نه،مهم روز ۱۴بعد پریود شدنه،بهتر ...
منم این ماه میخوام برم، خیلی استرس دارم، راستی از روزی که لک دیدی باید حساب کنی یا از روزی که خونریزیت شروع شده؟ من صبح جمعه لک دیدم، اخر شبش خونریزیم شروع شد
منم این ماه میخوام برم، خیلی استرس دارم، راستی از روزی که لک دیدی باید حساب کنی یا از روزی که خونریز ...
استرس نداشته باش دكترم گفت لك رو حساب نكن از وقتي خونريزي شروع شد
منم این ماه میخوام برم، خیلی استرس دارم، راستی از روزی که لک دیدی باید حساب کنی یا از روزی که خونریز ...
لک جزوه قاعدگی حساب نمیشه،از روز خونریزی حساب کن،ایشالا ک فولی تپل داری،راستش منم زیاد استرسی هستم
خدا جونم هرموقع خودت صلاح دونستی ی نی نی سالم و صالح و عاقل و خوشگل و همراه با رزق و روزی فراوان ب من و همسرم عطا کن💞👪،ای مهربانترین مهربانا و ای بخشنده ترین بخشنده ها😍، فقط کافیه خودت اراده کنی، دل من و همسرمو شاد کن، دوست دارم خدا جونم😙❤❤