خانوما امروز ١٢سيكلمه كه سونو دادم ميشه نظر بديد ممنووون🌺❤️🌺
میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
من رفتم٥٨تومن شد كيست داشتم قبلا الان هيچي ننوشته همش فكر ميكنم دقيق انجام نداد لعنتي
خب برو يه سونوي ديگه
میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چرا تحت نظر باش اگه فولیکول آزاد کرده باشی که خوبه اما اگه فقط همین ۱۰ باشه نیاز به دارو ...
يه فوليكول آزاد كردم ولي نميدونم چند بوده
غصه نداره كه يه قرص ميده خل ميشه فعلا كه ميبيني هيچكي همه چيش باهم ميزون نيست بلاخره يه مساله اي دا ...
فدات شم👍👍
اين ماه دوباره ميرم دكتر ببينم چي ميكه وسواس كرفتم دوماه اقدامم ده بار رفتم دكتر شوهر ...
ايشالا زود زود ني ني دار ميشي😍
از کجا میدونی اگه عجله نداری چند ماه اقدام کن نشد برو دکتر
دكتر سونو گفت
باید روز ۱۴سیکلت میرفتی تا بهتر مشخص میشد،اگه کوچیک باشن باید دارو بخوری تا بزرگ شن
خدا جونم هرموقع خودت صلاح دونستی ی نی نی سالم و صالح و عاقل و خوشگل و همراه با رزق و روزی فراوان ب من و همسرم عطا کن💞👪،ای مهربانترین مهربانا و ای بخشنده ترین بخشنده ها😍، فقط کافیه خودت اراده کنی، دل من و همسرمو شاد کن، دوست دارم خدا جونم😙❤❤