2777
2789
عنوان

سونو فوليكول

| مشاهده متن کامل بحث + 2319 بازدید | 81 پست
من رفتم٥٨تومن شد  كيست داشتم قبلا الان هيچي ننوشته  همش فكر ميكنم دقيق انجام نداد لعنتي

خب برو يه سونوي ديگه

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

٤٤٠٠٠ واسه من چرا كوچيكه😔😔

غصه نداره كه يه قرص ميده خل ميشه

فعلا كه ميبيني هيچكي همه چيش باهم ميزون نيست بلاخره يه مساله اي دارن اكثرا 

خوشبحال اونايي كه خيلي سالم و نرمالن

خدا جونم ميدونم به زودي بهم ني ني ميدي پس از الان كمكم كن مادرخوبي باشم براش💕😍
چرا تحت نظر باش  اگه فولیکول آزاد کرده باشی که خوبه  اما اگه فقط همین ۱۰ باشه نیاز به دارو ...

يه فوليكول آزاد كردم ولي نميدونم چند بوده

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خداروشکر مرسی😘😘

😘😘

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
خب برو يه سونوي ديگه

اين ماه دوباره ميرم دكتر ببينم چي ميكه 

وسواس كرفتم دوماه اقدامم ده بار رفتم دكتر   شوهر بيجارمو  هم ميبرم😖😖

خدا جونم ميدونم به زودي بهم ني ني ميدي پس از الان كمكم كن مادرخوبي باشم براش💕😍
غصه نداره كه يه قرص ميده خل ميشه فعلا كه ميبيني هيچكي همه چيش باهم ميزون نيست بلاخره يه مساله اي دا ...

فدات شم👍👍

اين ماه دوباره ميرم دكتر ببينم چي ميكه  وسواس كرفتم دوماه اقدامم ده بار رفتم دكتر   شوهر ...

ايشالا زود زود ني ني دار ميشي😍

از کجا میدونی  اگه عجله نداری چند ماه اقدام کن نشد برو دکتر

دكتر سونو گفت 

باید روز ۱۴سیکلت میرفتی تا بهتر مشخص میشد،اگه کوچیک باشن باید دارو بخوری تا بزرگ شن

خدا جونم هرموقع خودت صلاح دونستی ی نی نی سالم و صالح و عاقل و خوشگل و همراه با رزق و روزی فراوان ب من و همسرم عطا کن💞👪،ای مهربانترین مهربانا و ای بخشنده ترین بخشنده ها😍، فقط کافیه خودت اراده کنی، دل من و همسرمو شاد کن، دوست دارم خدا جونم😙❤❤