2777
2789
عنوان

سونو فوليكول

| مشاهده متن کامل بحث + 2319 بازدید | 81 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سونو رو ببر نشونش بده. واسه اون خط اخرش

اگه قرص بده به نظرتون واسه ماه بعد بزرگ ميشه بعد كيست نميشه؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
۲۹_۲۸

خوبه عزيزم اندازه فوليكولت

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
دكتر برو  من روز ١٢ فوليك ٢٠بود  هزينه ازمايشت چقدرشد؟

٤٤٠٠٠ واسه من چرا كوچيكه😔😔

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ممنووون

😘😘

برو دكتر احتمالا دارو ميده واسه بزرگتر شدنش

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
اگه قرص بده به نظرتون واسه ماه بعد بزرگ ميشه بعد كيست نميشه؟

ممکنه همین ماه هم فولیکول رشد کنه.

فولیکول 19 یک فولیکول بالغه.

نشاطی که در نتیجه غم دیگران حاصل شود گناه است.....زرتشت.
٤٤٠٠٠ واسه من چرا كوچيكه😔😔

من رفتم٥٨تومن شد 

كيست داشتم قبلا الان هيچي ننوشته 

همش فكر ميكنم دقيق انجام نداد لعنتي

خدا جونم ميدونم به زودي بهم ني ني ميدي پس از الان كمكم كن مادرخوبي باشم براش💕😍
ممکنه همین ماه هم فولیکول رشد کنه. فولیکول 19 یک فولیکول بالغه.

مرررسي گلم