2777
2789
عنوان

سونو فوليكول

| مشاهده متن کامل بحث + 2319 بازدید | 81 پست
بله ازاد كردي

به دكتر سونو گفتم چرا انقدر زود آزاد شده يعني ١٠ سيكل گفت نادر تو بعضي خانوما اين اتفاق ميفته

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
من دیروز ۱۲ رفتم یه فولی ۱۴ داشتم  دکتر گفت دوباره فردا برم اگه رسیده باشه ۱۷ آمپول بزنم  ...

آهان شما آزاد حساب كردين واسه من با دفترچه شد٤٤

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

يعني الان برم دكتر كه قرص شروع كنم يا بزارم نزديك سيكل بعدي

منم دفترچه تامین اجتماعی دارم

واسه منم تامين اجتماعي

بله ممكنه و شما ازاد كردي

ممنوون عزيزم