2777
2789
عنوان

خانوما برنامه روزانتون چی هست

| مشاهده متن کامل بحث + 3379 بازدید | 45 پست

سه تا بچه داری. اول صبحانه و تمیزی و سربزنم به اینجا و نهار درست کنم و باز سرمیزنم اینجا و تمیزی و عصری بریم پارک درحیاط مون و برگشت وشام و تمیزی و باز بیام نی نی سایت و بچه کوچیکمم تا چهار صبح بیدار معمولأ . این شد انشا من 😘

قبلا باشگاه يا استخر ميرفتم كلاس رانندگي ميرفتم حالا چندروزيه همش توخونه بخوربخوابم. بايد از شنبه كه پول اومد دستم هم برم باشگاه هم استخر هم امتحان رانندگيمو بدم

👈آدما رو از رو ظاهر قضاوت نكن👉 نصفِ اينايي كه خدا رو قبول دارن، خدا قبولشون نداره🚫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ساعت هفت پا میشم تخت مرتب میکنم صبونه شوهرمو میذارم براش ببره تو راه بخوره. چون معمولا اون لحظه حاضره داره میره و قطعا تنبلی کرده باز چیزی نخورده.

قهوه و بیسکوییتی میخورم.

میرم شنا.

بعد له له میام غذا میذارم. استراحتی میکنم. پا میشم خونه رو مرتب میکنم.

عصرا یا کلاس زبانم یا کلاس دارم. (هم دانش اموزم هم تدریس میکنم یک روز در میون)

دیگه پنج شیش اینا فارغ میشم.

میام خونه دوش میگیرم ارایش میکنم لباس جینگول خلاصه به خودم میرسم.

تا نه-ده شب شوهری برسه منو ببینه دلش وااا شه.

شام میخورم و بیهوش!

کانال خزعبلات نویسی هامه دوست داشتین بفرمایین @wayafzood
ساعت هفت پا میشم تخت مرتب میکنم صبونه شوهرمو میذارم براش ببره تو راه بخوره. چون معمولا اون لحظه حاضر ...

وسطاشم گذری میام نی نی سایت. الان موقع استراحتمه.

کانال خزعبلات نویسی هامه دوست داشتین بفرمایین @wayafzood
عین منی وضع ظاهرم داغونه شوهرم بهم میگه سمندون😐😆 اصلا وقت نمیکنم

اره واقعا..چرا خودمون بچه رو بهونه انجام ندادن کارامون و نرسیدن ب خودمون قرار میدیم ...منم مث شما هستم ولی فک میکنم این کار اشتباهه هم میشه ب بچه رسید و هم خونه داری و هم اینکه مرتب و تمیز بود ..ولیییی خب راهشو بلد نیستم   

باردار نیستم ، واسه رسیدن به هدفمه .... کااااهش وزن ، حداقل ۱۰ کیلو عااالی عاااالی میشه.... به امید خدا که ایندفعه میتونم و مث دفه های قبل شکست نمیخورمممم 
اره واقعا..چرا خودمون بچه رو بهونه انجام ندادن کارامون و نرسیدن ب خودمون قرار میدیم ...منم مث شما هس ...

آره شوهر منم میگه بچه بهونست اگه بخوای میتونی، ولی واقعا حس و حالی برام نمیمونه بی حوصلم تنبلم

قبلا باشگاه يا استخر ميرفتم كلاس رانندگي ميرفتم حالا چندروزيه همش توخونه بخوربخوابم. بايد از شنبه كه ...

شما با چ انگیزه ای مدت طولانی میرید باشگاه ؟ من تا ۱ ماه میرم خسته میشم دیگه نمیرم ..چرا  

باردار نیستم ، واسه رسیدن به هدفمه .... کااااهش وزن ، حداقل ۱۰ کیلو عااالی عاااالی میشه.... به امید خدا که ایندفعه میتونم و مث دفه های قبل شکست نمیخورمممم 
اره واقعا..چرا خودمون بچه رو بهونه انجام ندادن کارامون و نرسیدن ب خودمون قرار میدیم ...منم مث شما هس ...

عزیزم هزار و یک کار میشه با بچه کرد میشه بچه رو چتد ساعت گذاشت مهد و رفت انواع کلاسا و باشگاه و اینا ولی همه اینا پول میخواد عزیزم پوووووول 

آره شوهر منم میگه بچه بهونست اگه بخوای میتونی، ولی واقعا حس و حالی برام نمیمونه بی حوصلم تنبلم

منم همینجور شدم ... دنبال ی روش جدیدم ک با انگیزه تغیر کنم دیگه خیلی روزا برام داره تکراری و خسته کننده میشه حس میکنم خیلی وقته مفید نیستم

عزیزم هزار و یک کار میشه با بچه کرد میشه بچه رو چتد ساعت گذاشت مهد و رفت انواع کلاسا و باشگاه و اینا ...

باشگاه و کلاس پیشکش !!! 

شخصا روال انجام کارای خونه و رسیدن ب خودم از دستم در رفته .... نظم تو کارم نیست .... باید نظم بیارم تو برنامه و کارام و در اولویت وقت گذاشتن واسه دخترم

من صبح ساعت ۹ بیدار میشم دخترمو صبحانه میدم صبحانه میخورم بعد ناهار و میذارم برا پخت

با دخترم کمی بازی میکنم بعد میرم سراغ برنامه روزانه بکی از کارها رو انجام میدم بعد ناهار و خوابوندن دخترم بعد دوش خودم و بعد ادامه برنامه بعدم همسرم میاد و قهوه میخوریم و بقیشم بچه داری تاااااا شام و تا ساعت ۲ هم که دخترم نمیذاره بخوابم ولییییی اصلا احساس مفید بودن ندارم😞

منم همینطور 🙁🙁 دلم میخواد شاد و پرانرژی باشم ولی نیستم افسردم 😕

من ۴ ماه بیشتره حلقه خریدم تو خونه کار کنم ولی باااور کنید ۲ هفته هم کار نکردم اصن موندم باین حس و حالم بقول شما فک کنم داره افسرده میشم

من صبح ساعت ۹ بیدار میشم دخترمو صبحانه میدم صبحانه میخورم بعد ناهار و میذارم برا پخت با دخترم کمی ب ...

وضع منم تقریبا شبیه شماست .... موندماااا

خانومای شاد و پر انرژی ... بیاید ب ماهم یاد بدید