2777
2789
عنوان

از صدای اخبار متنفرم

136 بازدید | 15 پست

حالم بهم میخوره بابامم تلوزیونو نه کم میکنه نه میزنه شبکه دیگه با اینکه تو اتاقم باز صدای گوینده اخبار میاد کاش برقا میرفت 😑

حالم خوب نیست سرم درد میکنه اهنگم میخوام بذارم بدتر سرم درد میکنه ،معذرت میخوام حالت تهوع هم دارم ،چای نبات خوردم بلکه بهتر بشم فرقی نکرد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐خدایا شکر

من هر صبح میرفتم پیش پدرم صدای خبر میومد

چند مدته شیمی درمانی میشه،شیمی اعصاب بهم میریزه و صدا اذیتشون میکنه

هر موقع برم و خبر روشن باشه میگم خدایا شکرت امروز حالش خوبه

واای دقیقا مشکل همیشگی منکلا اگه دست خودم باشه میخوام تو بی اطلاعی زندگی کنم هفته یه خبر نهایت از ای ...

اصلا فقط میزنه شبکه خبر نگاه میکنه توجه اصلا نمیکنه اگر ازش بپرسیم چی گفت نمیدونه😑از اونور مامانم با گوشیش نوحه و روضه گذاشته صدا ها قاطی شده اصلا تو یه عذابیما

من هر صبح میرفتم پیش پدرم صدای خبر میومدچند مدته شیمی درمانی میشه،شیمی اعصاب بهم میریزه و صدا اذیتشو ...

خدا سلامتی رو به پدرتون برگردونه ،ولی امروز من خیلی حالم خرابه نمیدونم چمه سر درد شدید و تنش بدن ،برا همین صداها اذیتم میکنه اینا هم گوش نمیدن کم نمیکنن تلوزیونو از اونورم صدای نوحه و روضه