2777
2789
عنوان

خانوما برنامه روزانتون چی هست

| مشاهده متن کامل بحث + 3380 بازدید | 45 پست

من یه هفته خوبم

زود پا میشم انرژیم بد نیس خونم تمیزه...غذا آماده پیاده روی میرم کتاب میخونم...

ولی یه هفته فسسسس میشم😄خونه بهم میریزه حس ندارم انرژیم میره...از خودم بیزار میشم معمولا هم پریودمتو این هفته ها...الان ازون هفته های بی مصرف بودنمه😁😁

حس خوبی ندارم.

خیلی مودی ام

فقط امیدوارم هیچوقت بچه دار نشم چون هم اون خیلی گناه داره هم خودم داغون میشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فک میکنم خودمون بی انگیزه ایم ... انگیزه ک نداریم گیجیم و تو کارا تنبل و منم ک همش احساس افسردگی و بی ارادگی....

باردار نیستم ، واسه رسیدن به هدفمه .... کااااهش وزن ، حداقل ۱۰ کیلو عااالی عاااالی میشه.... به امید خدا که ایندفعه میتونم و مث دفه های قبل شکست نمیخورمممم 

راهی هست بتونیم بخودمون انگیزه تزریق کنیم عایااا  

باردار نیستم ، واسه رسیدن به هدفمه .... کااااهش وزن ، حداقل ۱۰ کیلو عااالی عاااالی میشه.... به امید خدا که ایندفعه میتونم و مث دفه های قبل شکست نمیخورمممم 

من برم بچمو بخوابونم بر میگردم ..فعلا دوستان

من 6 بیدار میشم، صبحانه آماده میکنم و میخوریم و ساعت 7 با همسرم از خونه میزنیم بیرون، ساعت 5:30 تا 6 هم میرسم خونه، اگه خونه نامرتب باشه مرتب میکنم، خسته نباشم شام درست میکنم، کتاب میخونم فیلم می بینیم و میخوابم، یک روز در میون هم با همسرم ورزش میکنیم تو خونه، خیلی خوش میگذره

تمیز کردن خونه و لباس شستن و اینا هم 5شنبه ها یا جمعه ها انجام میدم

یک روز... آخرین کسی که تو را می‌شناخت... خواهد مرد... و خاطره‌ی تو فراموش خواهد شد...!

من ۳روز در هفته صبح تا ظهر سرکار میرم...

اما روزهایی که خونه هستم.صبح پا میشم به زندگی میرسم همزمان ویس های روان شناسی و موفقیت گوش میدم.بعد میشینم به استراحت و عبارت تاکیدی میگم و گاهی قرآن میخونم.بعدش بعدش چند قسمت سریالای ضبط شده میبینم..بعدش کتاب درباره موفقیت میخونم و بعدش شوهر جان میاد 

لبخند بزن..اینطوری قشنگتر نیستی؟؟
6صبح بیدار می شم دوش می گیرم صبحانه می خورم میام سر کار عصر با همسرم بر می گردم خونه (ساعت 6عصر) عص ...

وای چه حالی داری 6 صبح می ری حموم من ساعت 5 صبح می رم سمت سرویس حتی حال ندارم صورتم رو هم نمی شورم می رم خخخخ

موفق باشی عزیزم

[QUOTE=64322948]من توی همه تاپیک ها دارم میگم و دو تا کتاب دارم معرفی میکنم

اسم کتابات چیه عزیزم ، یکم ازشون میگی؟

[QUOTE=64322948]من توی همه تاپیک ها دارم میگم و دو تا کتاب دارم معرفی میکنم اسم کتابات چیه عزیزم ، ...

محدودیت صفر و  کتاب چهار اثر فلورانس

کتاب ملت عشق هم خیلی خوبه

لبخند بزن..اینطوری قشنگتر نیستی؟؟