برنامه روزانتون چجوریه و از صب ک پا میشین تا شب ک میخوابین چه کارایی میکنید؟ پایان روز احساس مفید بودن دارید؟ چقد کار عقب مونده براتون میمونه ؟
باردار نیستم ، واسه رسیدن به هدفمه .... کااااهش وزن ، حداقل ۱۰ کیلو عااالی عاااالی میشه.... به امید خدا که ایندفعه میتونم و مث دفه های قبل شکست نمیخورمممم
من از پرکاری بیکارم...واقعااا فک میکنم دارم افسرده میشم😭
مدتی هست زخم دل من خورده نمک /از کس وناکس وبیگانه شنیدم متلک /رحمه الله علی الحب حسین بن علی/سرارباب سلامت حرف مردم ب درک❤️🌹❤️هرکس ب کسی نازد ماهم ب علی نازیم ...باافتخار شیعه ی مولاعلی(ع)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بهترین واکنش، بی واکنشیه(۴۰۳)♡آنجا که راه نیست خداوند راه می گشاید(۴۰۲)♡خداوند روزی رسان بی حساب من است(امضا۴۰۱)♡همه میخوان برن بهشت بدونه اینکه مرگ رو تجربه کنن!!پس اگه خواهانِ بهشتیِ اهدافتی باید مرگ کارای بیهودتو بپذیری!(امضا۴۰۰)♡لا حول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.♡عزیزم عکستو نذاراینجا امنیت نداره.شماییکه تا یه نفر میخوادعکس بذاره میگی بذاربذار یه لحظه فکر کن(بلانسبت استارترهای محترم)طرف عکس خودش نباشه و بخواد باطرف دشمنی کنه و عکس یه نفرو تو سایت پخش کنه.حتی اگه پاکشم کنه هزاران نفر خواننده ی خاموشِ گوگل هستن که میتونن شات بگیرنو ادامه ی ماجرا.....پس خواهشا حواستون جمع باشه.(شاید برایِ شما هم اتفاق بیوفتد👍).خودت باش مگه خودت چشه؟!!😎(امضا۹۹)- هذا من فضل ربی❤🌹(امضا۹۸) قضاوت نکن گلم.قضاوت نکن عشقم.قضاوت نکن عزیزم.قضاوت نکن خواهرم .کلا قضاوت نکن. (امضا۹۷)- تصمیم گرفتم دیگه تو زندگیه خودم، دخالت نکنم!دوستان زحمتشو میکشن (امضا۹۶)
منم از کار زیاد هیچکاری نمیکنم بچه داری و خونه داری اونم همیشه تمیز نیست خونم، به کارای شخصیم هم نمیرسم هیچ کار مفیدیم نمیکنم افسرده شدم همش کار و بچه و کارای تکراری
6صبح بیدار می شم دوش می گیرم صبحانه می خورم میام سر کار عصر با همسرم بر می گردم خونه (ساعت 6عصر) عصرونه می خوریم شوهرم می ره باشگاه من یکم می خوابم بعد بلند می شم شام می زارم (اگه بتونم ) بعد فیلم می بینم یا کتاب میخونم وهمسرم حدود 9 میاد شام می خوریم و می خوابیم ***** قبل بارداری کارم بیشتر بود عصرا باشگاه می رفتم به مادر شوهرم سر می زدم خونه رو سروسامون میدادم الان فقط بخور بخوابه
خانما ببخشید کسی کلاس عکاسی رفته؟جزوه داره؟؟؟من خیلی دوس دارم برم ولی حوصله ی جزوه خوندن ندارم😒😒😒
مدتی هست زخم دل من خورده نمک /از کس وناکس وبیگانه شنیدم متلک /رحمه الله علی الحب حسین بن علی/سرارباب سلامت حرف مردم ب درک❤️🌹❤️هرکس ب کسی نازد ماهم ب علی نازیم ...باافتخار شیعه ی مولاعلی(ع)
منظورم اینه ک کارای روزانتون رو رو چه روالی انجام میدید.... مثلا صبحانه یا مرتب کردن خانه و ناهار و شام و ورزش و بیرون رفتن و بچه و همسر و .....
باردار نیستم ، واسه رسیدن به هدفمه .... کااااهش وزن ، حداقل ۱۰ کیلو عااالی عاااالی میشه.... به امید خدا که ایندفعه میتونم و مث دفه های قبل شکست نمیخورمممم