2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه امکان داره پسر پاک هنوز وجود داشته باشه اره ولی اونیکی دیگه نه خیلی اعتقاد ندارم بهش

بیاین ب عقاید و سلیقه هم احترام بزاریم هی سعی نکنیم ب زور عقایدمونو بزرو تحمیل هم کنیم این احترام گذاشتنو یاد بگیریم تا مخل اسایش کسی نشیم بدونید  رک بودن و بیشعور بودن  خیلی نزدیکن پس به هوای رک حرف زدن با بیشعوری طرفمونو ناراحت نکنیم

نه معتقد نیستم

دیدم که خانوم یا آقا پاک بودن و طرف مقابل هفت خط

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

چ سوالی بود پرسیدی تو😞😞

معلومه که هست

با اون جمله ام ن اصلا موافق نیستم😉😉

میشه لطفا برای خوب شدن پسرم ی صلوات بفرستی؟            الهی امیدم به توئه ناامیدم نکن⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

همه جور ادم همه جای دنیا هست و پیدا میشه ولی با قسمت دوم حرفتون موافق نیستم خلافشو زیاد دیدم 

به هرحال هرکس حواسشو جمع کنه و صرفا با احساس ازدواج نکنه و سهم عقل روهم کنار بزاره به احتمال زیاد ازدواج خوبی میکنه نگرانی نداره

حال متکلم از کلامش پیداست

پاک بودن رو درست معنی نکردی.

آدم ها شاید گاهی مرتکب یک اشتباه بزرگ بشن. ولی وقتی پشیمون بشن و توبه کنن و گذشته رو جبران کنن خدا خودش می گه انگار که گناهی نکرده و دیگه پاکه. 

نمیتونید گذشته اشتباه کسی رو به پای ناپاکی در آینده بذاری.

بیا حالا قهوش با من شکلاتش هم با تو
چ سوالی بود پرسیدی تو😞😞 معلومه که هست با اون جمله ام ن اصلا موافق نیستم😉😉

منم مثل توفکر میکردم..ولی دیشب اونی ک رو سرش قسم میخوردم..اونی که ۳سال بخاطرش تمام خاستگارامو رد کردم بهم میگه تو فشار جنسی ام نمیدونم باید چکار کنم!! (ما حتی دست همم نمیگیرم چون من اعتقاددارم هرچیزی تو زمان خودشه)

خدایا مرسی که هستی💖
منم مثل توفکر میکردم..ولی دیشب اونی ک رو سرش قسم میخوردم..اونی که ۳سال بخاطرش تمام خاستگارامو رد کرد ...

وا خاک عالم😔😔

فشار جنسی دیگه چ صیغه ایه

خواستگارته دوستته نامزدته چیته

میشه لطفا برای خوب شدن پسرم ی صلوات بفرستی؟            الهی امیدم به توئه ناامیدم نکن⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩