2777
2789
عنوان

امیدی هست؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 56 پست
وا خاک عالم😔😔 فشار جنسی دیگه چ صیغه ایه خواستگارته دوستته نامزدته چیته

خاستگارمه..شرایط ازدواج نداره پولم نداره ولی من چون پسر خوبی بود گفتم اشکال نداره صبر میکنم..حالا دیشب میگه خیلی تو فشار جنسی ام منم گفتپ برای کسی کهمنو ب نیازش ترجیح بده فقط میتونم تاسف بخورم

خدایا مرسی که هستی💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاستگارمه..شرایط ازدواج نداره پولم نداره ولی من چون پسر خوبی بود گفتم اشکال نداره صبر میکنم..حالا دی ...

عزیزم الهییییییییییی😢

میگفتی هی بزار نامزد بشیم بعد بگو تو فشار جنسی ام.ی وقت رو ندی بهش ها

میشه لطفا برای خوب شدن پسرم ی صلوات بفرستی؟            الهی امیدم به توئه ناامیدم نکن⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
منم مثل توفکر میکردم..ولی دیشب اونی ک رو سرش قسم میخوردم..اونی که ۳سال بخاطرش تمام خاستگارامو رد کرد ...

معلومه که پسر پاک هم وجود داره

من نمیدونم چرا بعضی خانم ها فکر میکنن همه مردها حیوونن و قدرت کنترل خودشونو ندارن! 

بحث اونایی که به هیچی اعتقاد ندارن و همه رو مستفیض میکنن با کسی که معتقده باید حریم نفس خودش رو حفظ کنه تومنی سنار فرقشه

بهش بگو بیاد خواستگاری اگه خیلی دوستش داری منتظر شرایط و پول و مال نمون بذار بیاد جلو

بعد نمیدونم چیکار کنم وجود نداره یا خودشو کنترل میکنه مثلا با ورزش های سنگین و… یا ازدواج میکنه راه حل دیگه ای واسه یه پسر نرمال از نظر من وجود نداره اگه غیر این بود واقعا ارزش نداره بهش فکر کنی. 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

سلام گلی🌹 جواب سوال

بله 

نه

با چیزایی ک گفتی شاید اگه ازش دست بکشی بهتر باشه.سه ساله صبر کردی بخاطر خوبیش حالا اینو میگه...معلومم نیس کی پول دستش بیاد..فرصتاتو از دست نده😘

💛گروه زرد💛وزن فعلی ۹۰😌😌وزن هدف۷۰😃😃میتونممممممم💛💛💛💛
عزیزم الهییییییییییی😢 میگفتی هی بزار نامزد بشیم بعد بگو تو فشار جنسی ام.ی وقت رو ندی بهش ها

خودش میدونه من اهلش نیستم ولی خدا لعنت کنه این دوهزاریا رو ک الان تعدادشون از تعداد مورچه های زمین بیشتر شده..خیلیم ارزون قیمتن بعضیاشون

خدایا مرسی که هستی💖
معلومه که پسر پاک هم وجود داره من نمیدونم چرا بعضی خانم ها فکر میکنن همه مردها حیوونن و قدرت کنترل ...

کاملا درسته

لایک👍❤

میشه لطفا برای خوب شدن پسرم ی صلوات بفرستی؟            الهی امیدم به توئه ناامیدم نکن⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
خودش میدونه من اهلش نیستم ولی خدا لعنت کنه این دوهزاریا رو ک الان تعدادشون از تعداد مورچه های زمین ب ...

😔😔

معلومه که پسر پاک هم وجود داره من نمیدونم چرا بعضی خانم ها فکر میکنن همه مردها حیوونن و قدرت کنترل ...

منم دقیقا عین تو فکر میکردم اما دیشب میگه نمیدونم باید چکار کنم خیلی تو فشارم وفلان

منم گفتم منم توفشارم بااین تفاوت ک من میتونستم ب نیازم باازدواج با کسی پاسخ درست بدم 

اصلا دلم نمیخواد باهاش بحث کنم خیلی دلم شکسته فقط میخام دیگه حرف نزنه با من

خدایا مرسی که هستی💖

ببین اگه مردی دختری رو بخواد هرجور شده شرایطشو جور میکنه تا زودتر ازدواج کنن!!حتی اگه تو بدترین فشارا هم باشه سمت اون دوهزاریا نمی ره...یه جای کارش لنگ میزنه خب

💛گروه زرد💛وزن فعلی ۹۰😌😌وزن هدف۷۰😃😃میتونممممممم💛💛💛💛
ببین اگه مردی دختری رو بخواد هرجور شده شرایطشو جور میکنه تا زودتر ازدواج کنن!!حتی اگه تو بدترین فشار ...

اخه من روانی شدم از دستش..از یه طرف اینجوری میگه از یه طرف دیگه میگه جنبه نداشتی بهت بگم منو نشناختی هنور به من تهمت میزنی

خدایا مرسی که هستی💖