2777
2789
عنوان

امیدی هست؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 56 پست
تو این سه سال میتونسته کار پیدا کنه  بنظرم کار پیدا کردن انقدر هم سخت نیست مردی که اهل کار با ...

پدرش اینقدر بی شعوره 

اولین دیداری ک با پدر من حرف زده ب پدر من گفته من جای توباشم دختر ب ادم هیچی ندار نمیدم پسر من هیچی نداره ماهم همین ک از عهده زندگی خودمون بربیایم هنر کردیم

خدایا مرسی که هستی💖
والا بخدا من حرفی ندارم براازدواج ساده من میگم حداقل رو داشته باشه مثلا یه بار بحث ازدواج شد بهش می ...

مشخصه که اصلا طرز فکراتون بهم نزدیک نیست چه برسه مث همدیگه باشه

مطمئنا انقددوسش داری که این چیزا رو میدونی ولی بازم  براش صبر کردی

خیلی بیشتر فکر کن به رابطتون

بعضی وقتا یه نفر وقتی احساس کنه داره ازدستت میده همه تلاشی میکنه تا بدستت بیاره

اما بعضیا متاسفانه اگه بخوای ازشون جدا شی خیلی قشنگ کنار میکشن خودشونو

خوبه که گاهی وقتا خودمونو از طرف مقابل دور کنیم ببنیم چقد ارزش داریم

امتحان کن ببین چقد ارزش داری براش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون درسش۳ سال ازش مونده.. منم دقیقا هم عقیده با توام..میگم کار عار نیست خودمم دانشجوام سرکارم هستم ...

خودش باید عرضه داشته باشه 

ببین این مسائل نشونه ست

از این رفتارها میتونی استقلال فکریش رو بسنجی

باید بلد باشه تصمیم درست بگیره

پدر مادرش نمیذارن کار کنه که نشد حرف

به نظرم با یه مشاور صحبت کنید حتما 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
پدرش اینقدر بی شعوره  اولین دیداری ک با پدر من حرف زده ب پدر من گفته من جای توباشم دختر ب ادم ...

من بودم قبول نمیکردم وقتی پدر پشتوانه پسر نباشه وقتی هم به مشکلی بربخورین میگه منکه گفته بودم اگه جاتون بودم دختر بهش نمیدادم

مشخصه که اصلا طرز فکراتون بهم نزدیک نیست چه برسه مث همدیگه باشه  مطمئنا انقددوسش داری که این چ ...

اره راستش.. دلم میخواد بزارمش کنار ولی خیلی دوسش دارم..فکرم اینه ک صبر کنم هم بهش فرصت دادم همم این ک اگ یه موقعیت ازدواج خوب برام جور شد واقعا ازدواج میکنم

خدایا مرسی که هستی💖
اره راستش.. دلم میخواد بزارمش کنار ولی خیلی دوسش دارم..فکرم اینه ک صبر کنم هم بهش فرصت دادم همم این ...

بهترین کارو میکنی 

اگه واقعا بخوادت یه تلاشی میکنه و حتی با دست خالی میاد خاستگاری وگرنه.....

خودش باید عرضه داشته باشه  ببین این مسائل نشونه ست از این رفتارها میتونی استقلال فکریش رو بسن ...

بخدا منم عین حرف شمارو بهش زدم..مگه ب خرجش میره؟؟ میگه اصلا حق نداری اسم پدرمادرمنو بیاری 

خدایا مرسی که هستی💖
بهترین کارو میکنی  اگه واقعا بخوادت یه تلاشی میکنه و حتی با دست خالی میاد خاستگاری وگرنه.....

میگه دست خالی بیام پدرت از در خونش رامم نمیده تو

خدایا مرسی که هستی💖
بخدا منم عین حرف شمارو بهش زدم..مگه ب خرجش میره؟؟ میگه اصلا حق نداری اسم پدرمادرمنو بیاری 

اصلاااااا ازدواج با این آقا به صلاحت نیست

الان ازدواج نکردین و ممکنه هرلحظه بزاریش کنار و اینجوریه

بعدا که بدستت آورده باشه که دیگه هیچی

اصلاااااا ازدواج با این آقا به صلاحت نیست الان ازدواج نکردین و ممکنه هرلحظه بزاریش کنار و اینجوریه ...

تنها دلیلی ک تونستم با بی پولی و دخالت خانوادش و اخلاقای بدش کناربیام پاکیش بود وفاداریش بود ولی بعد حرفای دیشبش انگار تمان ارزوهام مُردن

خدایا مرسی که هستی💖