2777
2789

من میخوام به عنوان شربت اشتها اور و مولتی ویتامین بهش بدم شربت خوبیه امشب از داروخانه گرفتم خیلی تعریفش کرد ولی دیدم روش نوشته برا ی مشکل تنفسی نمیدونم بهش بدم یا برم پسش بدم یه چیز دیگه بگیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من شربت خوبیه دکتر به دختر منم داده بود وقتی کوچیک بود برا اشتهاش بهش داد اتفاقا چند روز پیشم باز برا دختر کوچیکمم دکتر همین شربتو داد گفت هم برا اشتهاش خوبه هم سیستم ایمنی بدنش

دکتر برای زیاد سرما خوردن پسر منم داد ولی من تنبلی کردم ندادم بهش سخت میخورد.۵ ناه پیش بود هنوزم دارمش الان میشه بهش بدم به نظرتون یا فاسد شده؟

مرا هزار امید هست...و هر هزار امید تویی...
به نظر من شربت خوبیه دکتر به دختر منم داده بود وقتی کوچیک بود برا اشتهاش بهش داد اتفاقا چند روز پیشم ...

ممنون عزیزم از راهنماییت پس بهش بدم نرم پیش بدم دخترم ۱۹ماهشه