2777
2789
عنوان

چگونه یه خانم با سیاست باشیم....

| مشاهده متن کامل بحث + 36623 بازدید | 57 پست
چطور میشه دل شوهرو بدست اورد اخه. اصن نمیفهمم هر کار که میکنم رو شوهرم تاثیری نداره

قربونت برم ببین قلقش چیه با چی خوشحال میشه 

یه سخنرانی گوش دادم مردا رو سه دسته میکرد

شکمی

شخصیتی 

شهوتی 

حالا هر مورد راهکارهای خودش رو داشت

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم سخنرانی؟ میشه بگی منم دانلود کنم

دقیق یادم نیس ولی اگه عین همین رو بزنی تو گوگل میاره 

میگم راستش تو ذهنم نیس ولی فک کنم دکتر صالحی بودن

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

به نظرم همیشه لبخند رو لبمون باشه  با همه مهربون باشیم از کسی کینه به دل نگیریم روراست وصادق باشیم غییت نکنیم اینجوری عزیز همه میشیم من خودم بخاطر روی خوشم همه ازم خوششون میاد حتی از بعضیام بدم میاد ولی باهاشون خوبم به روی خودم نمیارم 

واسه رسیدن به آرزوهام دعام کنید.

بچه ها من خیلی وقته دنبال این چیزا هستم خیلی کتاب و فیلم نگاه کردم بی فایده بود یه دوره تو گوگل پلی هست به اسم پیوند عقل و عشق عالیه دوره هاش دنیامو زیرو کردابهتون پیشنهاد میکنم شما هم یه سر بهش بزنید

@zeeendegy اینم کانال تلشون

منی که میفهمم تیکه بود حرفشون ولی چیزی نمیگم کارم غلطه؟ 

عزیزم احترام همه رو داشته باش ولی اگه متوجه شدی  حرفشونو با منظور میگن از خودت دفاع کن و نذار بهت بی احترامی بشه 🌺

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
عزیزم احترام همه رو داشته باش ولی اگه متوجه شدی  حرفشونو با منظور میگن از خودت دفاع کن و نذار ب ...

مشکل اینه که اونا تیکه ام میندازن با خنده و شوخی میگن منم بلد نبستم مثل اونا باشوخی بگم تا دعوا اینانشه