2777
2789
عنوان

چگونه یه خانم با سیاست باشیم....

| مشاهده متن کامل بحث + 36621 بازدید | 57 پست
خیلی بده بی سیاستی مخصوصا اگر فامیلای با سیاستم داشته باشی

وقتی توسن پایین ازدواج کنی و باهمه مهربون باشی خیییلاقی مهربون باشی،و ندونی این حرفی که بهت زدن تیکه بود و جواب. هیچ کدومو نتونی بدی

وایییییییییی بگم،چقدر ساده بودم

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسر منم اینطوریه بابا ولی من خیلی دوست دارم  عزیز مردم بشم

اگر همیشه محترم و مهربون و عاقلانه رفتار کنیی عزیز میشی 

الان انقدر هنه بد شدن ک همینکه ازار نرسونی بتید همه بزارن رو سرشون

وقتی توسن پایین ازدواج کنی و باهمه مهربون باشی خیییلاقی مهربون باشی،و ندونی این حرفی که بهت زدن تیکه ...

منم اینطوری بودم تو ۱۵ سالگی ازدواج کردم تیکه و حرف کنایه شنیدم نمیتونستم جواب بده الان مثل عقده ایا شدم  حرمت بزرگترو   و همه چیزو دارم میشکنم......😔

اگر همیشه محترم و مهربون و عاقلانه رفتار کنیی عزیز میشی  الان انقدر هنه بد شدن ک همینکه ازار ن ...

آره.... ولی مردم خیلی آزار میرسونن جوابم میدی   تو فامیل میشی بد دهن و پرو

منم اینطوری بودم تو ۱۵ سالگی ازدواج کردم تیکه و حرف کنایه شنیدم نمیتونستم جواب بده الان مثل عقده ایا ...

اخیییییییییی درکت میکنم شدیددددددد

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
آره.... ولی مردم خیلی آزار میرسونن جوابم میدی   تو فامیل میشی بد دهن و پرو

خب نباید جواب بدی 

کسی ک بی ادبه اصلا ارزش دهم ب دهن شدن نداره 

من خیلی از خیلیا کشیدم اما دم نزدم فقط دیگه با اون طرف ارتباطمو کردم سلام خداحافظپیش احدی جز دوستم و مامانم یک‌کلام‌بد گویی نمسکنم

منم دیگ میخام توبه کنم جواب ندم زدن تو سرمم جواب ندم

ببین نه دیگهه درون حد جواب دادن بد نیست بی ادبی کردن بده ادم‌گاهی اوقات با جواب خوب میتونه کلی هم امتیاز بدست بیاره (منظور اینکه با پاسخ‌مناسب شاید خیلیا بهتون حقم بدن)بی ادبی بده اونجوری میشی تو سری خور‌

تمرین کن پاسخهای حساب شده بدی

باور میکنی سیاست ۷۰%دوروییه 

اره چون اون چیزی نیس ک نشون میده با هر کی جوری ک اون شخص دوس داره رفتار میکنه و سعی میکنه بگه من باهات خصوصیات مشترک دارم در صورتی ک خودش همچین ادمی نیس

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢