2777
2789
عنوان

دخترم جیششو نمیگه ..گریههههه

181 بازدید | 13 پست

خانوما دخترم 22ماهشه شبا جیش نمیکرد  و دیگه نمیذاشت پوشکش کنم اینجا هوا خیلی گرمه و عرق سوز میشد...
مجبور شدم از پوشک بگیرمش...سه روز اول اصلا جیششو نگفت اما از روز چهارم کاملا یاد گرفت و جیششو میگفت تا یک هفته عالی بود اما   الان سه روزه که دیگه نمیگه و تو شورتش جیش میکنه... دائم میبرمش دسشویی اما جیش نمیکنه و گریه میکنه و نمیشینه بلافاصله بعدش تو خونه جیش میکنه خیلی ناراحتم..کسی تجربه مشابه داره...
کسی این مرحله رو گذرونده؟چقدر طول میکشه؟...
امروز دعواش کردم

امروز شعر سرودم   مسامی مسامی بش بش بگید ....مسامی   صد قل هوالله بش بگید ....مسامی...هر کی نگه مسامی...  مسامی ..مسامی...مسامی....   علت نامگذاریم:من تو خونه شوهرمو مسامی صدا میکنم.... مسامی بر وزن مساوی یعنی این( = ) معنی خاصی نداره اما احساساتم فقط در قالب این کلمه ابراز میشه 

پسر منم همینطور بود دوباره پوشکش کردم. ولی باز هم با جایزه جواب میده . پسته ماستیل و....چیزایی که دوست داره اماده میکنم هر یه یاعت یه بار میبرمش دسشویی میگم اگه جیش کنی فرشته مهربون واست جایزه میاره. میذارم پشت در دسشویی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترمو از 23 ماهگی گرفتم اینقدر بینش درجا میزد هی میگفت هی نمیگفت الان سه سال و دو ماهشه یه دوماهی هست دیگه کامل میگه اینقدر منم حرص میخوردم 

وقتی داری گناه میکنی چرا همیشه چپ و راست رو نگاه میکنی؟ یک 

من پسرم شهریور سه سالش میشخ 

خیر سرم گفتم دیر بگیرمش ک آماده باشه 

یه ماهه یعنی گرفتمش 

اصلاااااات نمیره دسشویی برا جیش فقط برا پی پی میره 

اصلاااا شبا جیش نمیکنه تا صب بعد صب میگم برو جیش کن بیا انقدددد گریه میکنه من جیش ندارم بعدم تو شلوارش میکنه 😭😭😭

روزی دوتا ماشین لباس دارم میشورم 

هرروز دارم پتو و روتختی میشورم 

نمیدونم چرا اینجوری میکنه بامن 😩

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍

خوب خیلی زوده، توقع نداشته باش بچه خواهرم سه سالشه هنوز نمیگه لج میکنه، بهرحال نباید دعواش کنی ببر بازی کن، مثلا از این صندی های مخصوص توالت بچه ها بگیر بذار تو حموم بهش بگو بریم بازی، ببر بشون روش و مثلا بگو صندلی تو جیش کنی، بعد اگه انجام داد بلافاصله جایزه بهش بدی 

کلی کار انجام دادم بادکنک و مداد رنگی و شکلات و....

اخه بدبختی نمیذاره پوشکش کنم

امروز شعر سرودم   مسامی مسامی بش بش بگید ....مسامی   صد قل هوالله بش بگید ....مسامی...هر کی نگه مسامی...  مسامی ..مسامی...مسامی....   علت نامگذاریم:من تو خونه شوهرمو مسامی صدا میکنم.... مسامی بر وزن مساوی یعنی این( = ) معنی خاصی نداره اما احساساتم فقط در قالب این کلمه ابراز میشه 

دختر منم ۲۹ ماهشه.اونم یه وقتایی اذیت میکنه سر پوشک

در میره یا نمیذاره پوشک کنم

باید یه چیزی بدم دستش تا بذاره

ولی میدونم هنوز قدرت نگه داشتن جیش رو نداره

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است

من پسرمو یک سال ونیمه که بو از دیش گرفتم دخترمم ۱۱ ماهشه دارم تمرینش میدم دیشش رو بگه هی سرپاش میکنم قشنگ تو دستشویی دیش میکنه حتی بادستش به پوشکش اشاره میکنه میگه دیش دیش به نظرم شما چون دیر از دیش گرفتید اینقدر مشکله براتون 

کاش خوشبختی هم مثل مرگ حق بود

بدبختی اینه نمیذاره پوشکش کنم

بدبختی اینه نمیذاره پوشکش کنم

نه کارخودتو سخت نکن پوشکش نکن که بدتر میشه اگرم تو خونه دیش کرد دعواش نکن تو دسشویی اسباب بازیهای که دوست داره اویزون کن هروقت میره دستشویی دیش میکنه تشویقش کن تندتند ببرش نزار خودش بگه تا عادت کنه کلا از دیش گرفتن خیلی سخته 

کاش خوشبختی هم مثل مرگ حق بود