2777
2789
خیلی سفید . چندبار خواستم بگیرم ترسیدم رنگش تیره باشه . دربشم پلمپه . نمیشه تست کرد

من تو یه داروخونه رفته بودم تستر رنگ روشنش بود بهتره برید داروخونه های بزرگ و بپرسید یا  اگه میخوای شب برات رنگ روشنشو عکس میگیرم میزارم که ببینی 

بستگی داره چقدر سفید باشید ولی رنگش کاملا طبیعی هست 

من اکتی پور داشتم. ولی چون پوستم مختلط رو به خشکه ؛خییییلی بد میشد روی پوستم. و البته روشنش هم برام تیره بود . با اینکه پوستم خیلی روشن نیست . ولی همونو مادرم که پوستش چربه دائم میزنه و کاااملا راضیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فداات عزیزم 😊😊😊شرمنده میکنی مارو 😁😁😁. چون خیلی دوست داشتم همچین تاپیکی زده بشه و واقعا همه دلس ...

فدای شما این چه حرفیه . اره خود منم همش دنبال همچین تاپیکی بودم الان بیکار بودم گفتم بزار الان بزنم . 

من اکتی پور داشتم. ولی چون پوستم مختلط رو به خشکه ؛خییییلی بد میشد روی پوستم. و البته روشنش هم برام ...

اره چون جنس پوستا فرق میکنه من اول تاپیک جنس پوست خودمو گفتم که دوستان بدونن بهشون نزدیک هست یا نه . منم از اکتی پور خیلی راضیم مامانمم عاشقشه . ادم تا خودشم امتحان نکنه متوجه نمیشه که براش مناسبه یا نه اما باید بازم رو انتخاباش دقت کنه 

میسلار واتر گارنیر که برای چشم و لب هم هست و خییییییلی عالیه. ولی قیمتش الان 😥😥😥. شیرپاک کن سی گل که اونم برای چشم استفاده میشه که نسبت به قیمتش تقریبا خوبه. ولی ارایش چشم ضداب رو برای من پاک نکرد

میسلار واتر گارنیر که برای چشم و لب هم هست و خییییییلی عالیه. ولی قیمتش الان 😥😥😥. شیرپاک کن سی گل ...

کلا محصولاتی که پایشون ابه خوبن مخصوصا برای پوستای مثل من که چربیشم میتونه کنترل کنه 

ممنون عززم . حتما میرم . شمام اگر عکس بداری ممنونت میشم

دوست گلم اینارو از تو نت پیدا کردم به نظرم مناسب بودن برای همین براتون گذاشتم بازم به نظرم حضوری برید بهتره که خیالتون کاملا راحت باشه