2777
2789

بعد راستی بچه ها بخور صورتو فراموش نکنید که اینم هفته ای یک بار یا نهایتا دو بار اونم در حد نهایتا یک ربع باشه من خودم بخور اویشن و بابونه انجام میدادم و همیشه بعد بخور صورتتونو با اب سرد بشورید اما خشک نکنید و بزارید خودش خشک بشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پاک کننده آرایش چشم و لب اوریاژ؛خییییییلی عالیه. کاملا با دو قطره آرایش ضداب چشم و لب تمیز میشن. الب ...

بله این محصولم خیلی تعرفشو شنیدم من خودم پاک کننده ارایش سینره استفاده میکنم اما خب لبو مخصوصا اگه 24 ساعته زده باشی خیییلی به زور پاک میکنه اما بوشو دوس دارم . این تموم بشه اوریاژ میگیرم خیلی ها تعریف کردن ازش

تونر یا لوسیون سینره که بعد از پاک کردن ارایش یا شستن صورت استفاده میکنم. هم ویتامین داره هم آلودگی ...

منم اسپرشو قبلا داشتم که عکسشو بالا گذاشتم . خیلی خوبه اینجور محصولات چون همین الودگی ها بمونه رو پوست صد جور جوش و لک و اینا میاره و پوستو با اینا تمیز کنیم خیلی خوبه 

ولی الان خیییلی گرون شده. حدودا ۸۰ دیدم

من میگم که اخرش باید گیاه  اینا پیدا کنیم به عنوان کرم استفاده کنیم خخخ . ولی خیلی ازتون ممنونم که با من همراهی میکنید تو تاپیک .  خیلی مهربونی 

بالم لب کیو وی که خیلی عالیه و باااااصرفه. مخصوصا برای فصل سرد و مواقعی که لب ترک خورده و پوسته و داغون شده. چون حالت درمانی داره و زود خوب میشه. و کاملا نرم. بالم لبلو هم به عنوان روزانه و جلوگیری از خشکی لب و گاهی به عنوان رژلب استفاده میکنم. هردوشون خوبن و راضیم. ولی کیو وی درمانیه

من میگم که اخرش باید گیاه  اینا پیدا کنیم به عنوان کرم استفاده کنیم خخخ ...

فداات عزیزم 😊😊😊شرمنده میکنی مارو 😁😁😁. چون خیلی دوست داشتم همچین تاپیکی زده بشه و واقعا همه دلسوزانه نظر بدن که توی این گرونی مجبور نشین لوازم بد رو تجربه کنیم