2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اونی که تیوپ نقره ای تیره داره استفاده کردم.روشن کننده دور چشم هست.عالی بود.

اهان اخه الان دیدم یکی نارنجی بود یکی دیگه کاسه ای بود . مرسی عزیزم . من الان حالا بازم راجب سن مصرف دور چشم باید بیشتر تحقیق کنم که ببینم چه زمانی مناسب تره. بازم ممنونم گلم که گفتی 

اهان اخه الان دیدم یکی نارنجی بود یکی دیگه کاسه ای بود . مرسی عزیزم . من الان حالا بازم راجب سن مصرف ...

از سی سال که دیگه قطعا باید زد.از بیست و پنج سالگی هم بهتره دور چشمای سبک که بیشتر مرطوب کننده هستند زد.کلا دور چشم باید مرطوب نگه داشته بشه تا چروک کمتر بشه.

واقعا خوبه ؟برای چشم حساس کت چروک و تیرگی داره هم خوبه ؟

من که ازش راضی بودم

اگه بپرسید از مشاورای آرایشی داروخانه ها هم اغلب یکی از بهترین برندها رو پایو معرفی می کنن.

این لی inlay . ایرانیه. اسمشونو هم تو عکس گذاشتم گلم 🤗🤗🤗. موندگاریش حدودا ۴_۵هست.  معمولا دو ...

راحت پیدا میشه تو مغازه ها یا از اونهاست که باید گشت تا پیداش کرد؟

خیلی قشنگه رنگاش

من که ازش راضی بودم اگه بپرسید از مشاورای آرایشی داروخانه ها هم اغلب یکی از بهترین برندها رو پایو م ...

اره اتفاقا اکثرا بهم پیشنهاد میشه ولی میترسم خوب نباشه چون گرونه ضرر بزرگی بشه

من خودمم هنوز دنبال ریملم     دوستان بیاید کمک

ریمل بیو یا ریمل زرد میبیلین

من عاشق لوازم آرایشم از همه شون هم اکثرا راضیم اگه بخوام عکس بفرستم زیاد میشه،بفرستم؟ باز نیان بگن پز میدی و فلان😁

دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤