2777
2789
اینم وسایل من.... تاپیک خیلی خوبیه کاش همه بیان نظر بدن دنبال یه ابرسان خوب واسه پوست چرب هستم؟؟؟ ...

عزیزم من اینو دوساله دارم میزنم. خیلی هم باصرفه هست. روغن آرگان هم داره. برای من خیییلی عالیه. فقط خیلی مایع شل هستش. اما مفید و عالی.🤗🤗

من پوستم خشک مرطوب کننده چمد سالی بیودرما استفاده میکنم ولی دیگه راضی نیستم، میخوام ویشی امتحان کنم ...

عزیزم کدلی بهتر از ویشی هستش. دورچشم هم میس ادن خیلی بهتر از کیو وی هست.آرگان هم داره.چروکای ریز رو هم میبره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ممنونم عزیزم . منم همش به دوستان گفتم که بیان که تاپیک مفیدتری بشه . ابرسانو منم باید بخرم فعلا ...

منم آبرسان میخواستم بگیرم ولی با توجه به قیمتا😐، یه کرم مرطوب کننده مخصوص پوست چرب آردن گرفتم که خیلی ویتامینه هم هست. زیر آرایش هم میزنم خیلی خوب جواب داده. مرطوب کننده سی گل هم دارم که خیلی به آبرسان شبیهه و سریییع جذب میشه

کسی نمیدونه چی بره چروکو لک صورت خوبه اخه ماملنم جدیدا صورتش خیلی چروک شده و لکش زیاد.خیلی ناراحته😢

عزیزم اگه به داروخونه بگی حتما راهنماییت میکنن. سن مادرتو بگو و مقدار چروک و لک هاشو ؛ با توجه به مقدار بودجه ات راهنمایی میکنن چی بگیری. فکرمیکنم باید چیزی بگیری که ضد لک و چروک باهم باشن. اگه بتونی خارجی بگیری تاثیرش بیشتر و بهتره

یه خط چشم مایع خوب واسه پشت چشم واسه چشای حساس ک خیلی هم مشکی نباشه

خط چشم اسنس و مای دارم. که مای ضدابه و نمیریزه ولی اسنس راحت تر پاک میشه. هر دو هم برای چشم حساس من مناسب بوده. اسنس رنگش کمتر از مای هست

لطفا یک رژ خوب که ماندگاری زیاد داشته باشه بهم معرفی کنید هر چی میزنم میخورم😔

عزیزم بورژوا مایع خیلی رنگهاشون موندگاره روی لب. ولی الان قیمتاشون زیاد شده. من رولون مایع هم دارم خیلی موندگاره. این لی هم رنگاش خیلی نازه و ایرانیه و بدون سرب . من سه تا رنگشو دارم. قیمتشون هم عالیه 😍😍😍. موندگارهم هست تقریبا 

عزیزم چه عالیه رنگاش😍اسم رژها چیه ؟ماندگاریش چقدره ؟

این لی inlay . ایرانیه. اسمشونو هم تو عکس گذاشتم گلم 🤗🤗🤗. موندگاریش حدودا ۴_۵هست.  معمولا دو دور میزنم. خوب میمونه. با آب و چای نمیره . مراقب باشی خوب میمونه 😍😍😍😁😁

عزیزم من اینو دوساله دارم میزنم. خیلی هم باصرفه هست. روغن آرگان هم داره. برای من خیییلی عالیه. فقط خ ...

متاسفانه یچی ک یذره روغن داشته باشه پوست من سریع جوش میزنه باهاش هرچند ک اون روغنشم جذب شه

متاسفانه یچی ک یذره روغن داشته باشه پوست من سریع جوش میزنه باهاش هرچند ک اون روغنشم جذب شه

پوست منم جوش زاست ولی با این مشکلی نداشتم عزیزم.و اینکه دورچشم که هیچوقت جوش نمیزنه. بازم هرجور خودت طلاح میدونی دوستم🤗🤗

عزیزم من اینو دوساله دارم میزنم. خیلی هم باصرفه هست. روغن آرگان هم داره. برای من خیییلی عالیه. فقط خ ...

آهان این دور چشم هستش من فک کردم ابرسانه گفتم جوش میزنم خخخخ خب این روغن داره و مایعش شله اب نمیشه بره تو چشم؟من هرچی اطراف چشم بزنم بشدت اشک میزنه چشام