2777
2789
آهان این دور چشم هستش من فک کردم ابرسانه گفتم جوش میزنم خخخخ خب این روغن داره و مایعش شله اب نمیشه ب ...

من خیلی کوچولو نقطه ای میزنم و پخشش میکنم . نه مواظبم به چشمم نره. آب نمیشه و سریع جذب میشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دور چشم قوی تر راستش نمیدونم. ولی همین کرم هم چروکای زیر ملایم زیر چشممو کم کرده و هم روشنتر شده. چون روغن ارگان داره خیلی خوبه قیمتش فکرکنم حدودای ۵۰ و خورده ای که جدیدا گرفتم. برای مادرتون از برند نوروا یا کدلی که درمانی هستند هم میتونی انتخاب کنی. ولی قیمتشون هم بیشتره

دوستان من خط چشم بلد نیستم بکشم

با مویی ها که اصلاااا نمی تونم

با مداد بزور میکشم

بنظرتون چه مدادی راحتتره برا خط چشم کشیدن؟

تکنیک خاصی داره؟

چجوری میتونم راحتتر بکشم؟

دوستان من خط چشم بلد نیستم بکشم با مویی ها که اصلاااا نمی تونم با مداد بزور میکشم بنظرتون چه مداد ...

سلام عزیزم خط چشم ماژیکی رو امتحان کردی ؟ من چند تا کلیپ اموزش کشیدن خط چشم دیده بودم خیلی به درد من خورد به نظرم بهتره شمام امتحان کنی و اینکه موقع کشیدن خط چشم باید سریع بکشی و اگه مکس کنی یه دست نمیشه این تجربه منه از کشیدن خط چشم اگه هم کلیپای اموزش کشیدن خط چشم چیزی پیدا نکردی بهم بگو برات لینکشو بفرستم

من پوستم خشک مرطوب کننده چمد سالی بیودرما استفاده میکنم ولی دیگه راضی نیستم، میخوام ویشی امتحان کنم ...

خیلی ممنونم عزیز دلم که از تجربه هات گفتی . امیدوارم بچه ها استفاده کنن . لیراک رو من خیلی شنیده بودم اما متاسفانه انگار زیاد هم خوب نیست خیلی خوب شد که اینارو گفتی      

دوستان من خط چشم بلد نیستم بکشم با مویی ها که اصلاااا نمی تونم با مداد بزور میکشم بنظرتون چه مداد ...

اگه با خط چشم ماژیکی هم نمیتونی. مداد های ضداب بزن.مثل لچیک که توی همین تاپیک گذاشتم هم ضدابه و هم مشکی و به عنوان خط چشم میتونی بکشی. خط چشم اسنس هم با اینکه مویی هست و من اصلا بلد نبودم تونستم برای اولین بار باهاش خط بکشم. یه کم کج و کوله شد ولی چندبار تمرین کردم تونستم.