2777
2789

من با هرکس دعوام بشه یا ناراحت بشم ازش بخصوص خانواده و بخصوص وقتی مقصر اونا باشن

اول ک همه حرفای دلمو رک میگم بشون

و ی مدت کاملا قطع رابطه میکنم و خودمو دریغ میکنم ازشون ک قدر بدونن 

و بعد ی مدت آشتی می‌کنه م باز مثل قبل دعوا عادی رفتار میکنم

ب نظر خودم اینجوری هم طرف و تنبیه کردم ک یاد بگیره چطوری رفتار کنه هم باز رابطه رو مثل قبل ادامه میدم

ولی خواهرم بی احترامی اینا نمیکنه حرف خاصی نمیزنه فقط فاصله میگیره و رابطه رو قطع یا کم میکنه

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشتباه ترین کار ممکن رو میکنینباید هرچی تو دلته رو بگیادما فراموش نمیکننباید سیاست داشته باشیگرچه که ...

نباید بدونن اشتباه هاتشونو!؟

من رفتار خواهرت رو میپسندم

کسی که به هر دلیلی تو فامیل روش بازشده و به دعوا رسیده، فکر نمیکنم دور شدنش به معنی دریغ کردن باشه و دیگران بگن وای چه کسی رو از دست دادیم! نهایتا میگن ولش کن چند وقت دیگه خودش آشتی میکنه! (اینو در رابطه با جاری وسطیم تجربه کردم.)

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

نباید بدونن اشتباه هاتشونو!؟

میدونن ولی اصلاح نمیکنن خودشون رو  ما فقط خودمون رو خسته میکنیم و از خودمون تو ذهن شون یه ادم بی صبر و تحمل و عصبی میسازیم

باید به موقعش جایی که تاثیر داره بهشون اروم گوشزد کنیم

گرچه که ادمی همیشه دوست داره سریع ترین کار و راحت ترین کار رو انجام بده

حتی اگر مقصر نباشی؟بعد چند وقت آشتی می‌کنی

متاسفانه اکثر مواقع مقصرم🤦‍♀️

ی مدت کوتاه مثلا ی هفته ای آشتی میکنم

ادمیم ک زود میبخشم 

و ب حالت قبل برخورد میکنم

خوب نیست از این رفتارم خیلیی سو استفاده شده

من رفتار خواهرت رو میپسندمکسی که به هر دلیلی تو فامیل روش بازشده و به دعوا رسیده، فکر نمیکنم دور شدن ...

با پدر و مادر